Rachel Hazes heeft de media weer opgezocht. Toch best opvallend voor iemand die recent nog verklaarde vanaf dat moment in de anonimiteit te willen gaan leven. Afijn, ze is woedend op haar voormalige beste vriendin Marieke.

In weekblad Party doet Rachel uit de doeken wat er gebeurd is. Marieke heeft haar vriendin door haar mentale instabiele periode heen geholpen. Ze verrichte niet alleen werkzaamheden , maar huurde ook een mooie woning van haar ‘baas’ in Vinkeveen. Maar toen was er gekibbel over de huur.

BEKIJK OOK:  RoddelPraat beschuldigd Carlo Boszhard van grensoverschrijdend gedrag – presentator doet aangifte

Die zou volgens Marieke veel lager zijn, dan dat Rachel later beweerde. Rachel zegt nu dat ze nog €9.000 euro van Marieke krijgt, die het daar niet mee eens is.

”Ze jokt alleen maar”

Woedend is Rachel. ”Marieke zit gewoon in een huis van mij in Vinkeveen aan het water voor achthonderd euro per maand. Voor dat geld (achthonderd euro) kun je in Vinkeveen nog niet eens een schuur kopen”

En Hazes gaat verder met haar tirade. ”Marieke jokt alleen maar. In ben in al die jaren dat we bevriend waren, niet slecht voor haar geweest. Maar het kan niet zo zijn dat Nederland mij gaat zien als een rijke weduwe die een arm vrouwtje aanpakt. Ik ben gewoon genaaid waar ik bij stond, dat moet je bij mij gewoon niet doen.”

BEKIJK OOK:  Ernstig zieke Nadège heeft bijzondere wens: ”Dat zou ik zo graag willen”

Marieke is voorlopig nog niet van Rachel af, zo verzekert ze: ”Ik heb maar één wens en dat is dat ze mijn huis uitgaat. Dan pas laat ik haar met rust.”


Like it? Share with your friends!