Als we Harry Vermeegen mogen geloven zal Eva Jinek morgen met samengeknepen billen voor de televisie zitten. Hij verwacht dat ze verbaal volledig afgemaakt zal worden in de uitzending van Vandaag Inside aankomende maandag: “Gaat Johan er met gestrekt been in?”

Hypocrisie ten top

Veel mensen uit de media vinden dat de talkshowhost van RTL 4 een behoorlijk hypocriete rol heeft gespeeld in de hele kaars-gate rondom Vandaag Inside. Zo hekelen mensen haar vanwege een kijkers- en advertentieboycot. Want waar Jinek de mannen volledig door het slijk haalde op live-televisie, blijkt ze zelf net zo hard in een deuk te hebben gelegen om een aanranding.

BEKIJK OOK:  Wilfred Genee en Johan Derksen clashen in uitzending VI Vandaag

Mediacommentator Harry Vermeegen verwacht daarom ook dat Jinek maandag volledig gesloopt wordt in VI: “Gaat Johan er met een gestrekt been in tegen die Jinek bijvoorbeeld en die Beau en die Op1? Gaat hij ze aanpakken? Dát willen ze (de kijkers) horen.”

Ook walgt Harry zelf behoorlijk van Eva Jinek: “Dat met Jinek was verschrikkelijk. Die begon gelijk te roepen van: ‘Dat kan allemaal niet! Dat programma moet eigenlijk van de buis worden gehaald!’ Dat zei ze gewoon, de Jinek. De sponsors die moesten ook verstandig zijn en éigenlijk maar verdwijnen bij het programma. En dat is dan onder het motto: kijk mij eens verschrikkelijk deugen! Dat is de afdeling-Jinek.”

BEKIJK OOK:  Johan Derksen terug op televisie in nieuw programma over diversiteit en inclusie


Like it? Share with your friends!