André Hazes

André Hazes

André Hazes Jr, ook wel Dré Hazes genoemd, is een Nederlandse zanger en televisiepresentator. De zanger staat in Nederland bekend als een opmerkelijk figuur, die regelmatig de media behaalt met zijn liefdesperikelen.
Bovendien heeft hij een flinke bekendheid behaald met een aantal grote hits. Enkele van zijn populaire nummers zijn onder andere "Leef," "Ik haal alles uit het leven," en "Wie kan mij vertellen." Deze hits en zijn albums hebben gezorgd voor een grote fanbase in Nederland en België.

De leeftijd van André Hazes

André Hazes is op 21 januari 1994 geboren, in Woerden. Hij werd geboren als de jongste zoon van de bekende, inmiddels overleden, volkszanger André Hazes Sr en zijn vrouw Rachel Hazes. Dré Hazes Jr. heeft een oudere zus Roxeanne, een halfbroer Melvin en een halfzus Nathalie.

Het vermogen van André Hazes

André Hazes verdient zit er financieel warmpjes bij. Volgens de financiële gegevens van 2020, die pas eind december 2022 werden ingediend bij de Kamer van Koophandel, had de BV van André Hazes op dat moment ongeveer €2,4 miljoen aan eigen geld.
Naast dit positieve saldo had André ook een openstaande kortlopende lening van bijna 1.6 miljoen euro. Naast zijn eigen geld bezit Dre Hazes ook over twee eigen woningen, één in Berkel en Rodenrijs en één in Vinkeveen.
De totale waarde van zijn huizen liggen op ongeveer €1,3 miljoen. Voor beide woningen heeft André Hazes geen hypotheek afgesloten.
Hij heeft beide woningen betaald met eigen geld, waardoor zijn huizen tot zijn directe vermogen behoren. Bovendien heeft André ook een erfenis van zijn vader ontvangen.
Hoewel hiervan het exacte bedrag niet openbaar is, kunnen we er zeker van zijn dat deze erfenis ervoor heeft gezorgd dat hij zich in de toekomst geen zorgen hoeft te maken over zijn financiën.

News