Aangeslagen Monica Geuze neemt heftig besluit na verschrikkelijk nieuws

BNers
door Roland
dinsdag, 03 januari 2023 om 10:29
Mnic
Monica Geuze heeft in haar vlog van maandag een schrikbarende onthulling gedaan. "End of an era", noemt de YouTuber haar nieuwste video (en tevens de laatste) dan ook.

Stoppen

Na 8,5 jaar stopt Monica volledig het filmen van haar dagelijkse leven. Vol emotie start Monica haar vlog: "Oke...". Nadat ze even stil is verkondigd ze dat het einde van een tijdperk is aangebroken. "Dit is bijna een soort flashback naar 8,5 jaar geleden, waarin ik niet wist hoe ik de vlog moest beginnen. Zo voel ik me nu eigenlijk ook weer."
De vlogster weet al langere tijd dat ze zou gaan stoppen. "Dat had ik al besloten richting het einde van het jaar", zegt ze. "Ik had eigenlijk gewild dat mijn laatste vlog iets kon zijn van: ik ga stoppen, maar ga jullie nog een week meenemen in al het leuks wat ik ga doen. Maar het is nu even niet leuk. Het is even gewoon fucking zwaar. Dat vind ik jammer."

Relatiebreuk

Daarnaast laat Monica in haar laatste video weten dat het over en uit is met Robbert. "Het lukt me niet om alle ballen hoog te houden, ook qua privéleven niet". De twee hebben dan ook besloten uit elkaar te gaan.
Het is niet alleen voor Monica een enorm zware periode, maar ook voor dochtertje Zara-Lizzy, die Robbert zelfs haar papa noemt. Robbert is dan ook drie jaar in het leven geweest van de vierjarige Zara-Lizzy.
De twee hopen verder te kunnen gaan als vrienden. "Ik hoop vrienden te kunnen en mogen blijven én hoop dat hij en Zara-Lizzy nog altijd een band kunnen hebben."

NET BINNEN

ruud gullit

Ruud Gullit reageert: dit vindt hij van supporters die zich bruin schminken om op hem te lijken

jun 18, 21:21

In de afgelopen dagen is er veel te doen geweest over een paar Nederlandse voetbalfans die op de tribune zaten tijdens het EK-duel tussen Polen en Nederland. De supporters zaten verkleed als Ruud Gull...

louisa janssen

Louisa Janssen in diepe rouw: ''Plotseling overleden''

jun 18, 20:07

Louisa Janssen verkeert in een zwaar rouwproces. Nadat ze twee jaar geleden haar broertje al verloor, is ze nu wederom een familielid kwijtgeraakt. Haar oom is totaal onverwachts overleden, en op Inst...

reinier

Victor Reinier heeft een nieuwe vriendin, maar die is nog getrouwd

jun 18, 19:20

Victor Reinier lust er wel pap van. De acteur is nog niet officieel uit elkaar met Aimée Kiene, maar volgens Juicechannel zijn de twee al een tijdje niet meer samen. Reinier zou inmiddels een nieuwe v...

pexels toon de vos 11925052 6208447

Weeronline waarschuwt voor overstromingen: Hier gaat het straks gigantisch los

jun 18, 14:19

Vandaag is een kletsnatte dag, waarbij een intensief regengebied over ons land trekt. Naast veel neerslag, gaat het mogelijk ook fel onweren. Het zuidoosten van het land moet zich opmaken voor zwaar n...