Actrice Abbey Hoes doet een throwback en plaatst naaktfoto

BNers
doorshowbladvrijdag, 29 juli 2022 at 6:51
Actrice Abbey Hoes doet een throwback en plaatst naaktfoto
Actrice Abbey Hoes is allesbehalve vies van een beetje naakt op haar tijdlijn. Ze post regelmatig pikante maar stijlvolle foto's van haarzelf. Dit keer besloot ze een throwback te doen naar de opnames van Verliefd op Cuba

Verliefd op Cuba

Ze speelde in de film samen met Rolf Sanchez en Susan Visser. Blijkbaar had de actrice nogal wat heimwee naar de leuke tijd op Ibiza, dus besloot ze wel een hele onthullende foto van zichzelf te delen - namelijk een naaktfoto waarin ze van achteren gefotografeerd is.
En die foto komt niet bepaald uit de lucht vallen. Onlangs werd Abbey Hoes namelijk uitgroepen tot de mooiste vrouw van Nederland door FHM 500. Tot onze grote verbazing kreeg ze daar veel kritiek op. Veel mensen waren het namelijk niet eens met de uitslag. De actrice besloot terug te slaan, en wel met een bijzondere video. Die kan je bekijken onderaan het artikel.
beeld: AbbeyHoes/Instagram
beeld: AbbeyHoes/Instagram
Even terug naar de sensuele foto waarop de actrice naakt van achteren te zien is. Ze vertelt hierover dat de foto "ergens in Frankrijk 2018" is gemaakt.
De Rotterdamse actrice vindt haar winst van mooiste vrouw 'een enorme eer', maar zegt daar wel bij dat titels en prijzen haar niet bijster veel doen. Ze zegt hierover: ”Ik vind het onwijs lief dat ik deze titel heb gekregen, maar als ik in de spiegel kijk heb ik niet zoiets van: ‘oh yeah, daar is ze hoor: de mooiste vrouw van Nederland’.”
0 Reacties