Akwasi slachtoffer van misverstand, barst in woede uit

BNers
door Roland
zaterdag, 02 juli 2022 om 15:01
Akwa
Rapper Akwasi is in woede ontstoken, omdat een medewerker van een krant hem heeft verward met zanger Glen Faria.
Via Instagram deelt Akwasi een afbeelding, waar te zien is hoe er onder een afbeelding staat geschreven: ''Glen Faria (ook bekend als rapper Akwasi.''
Big deal, zou je denken. Maar we kennen Akwasi allemaal. Hij grijpt het misverstand dan ook graag aan voor een relaas. Hij schrijft bij zijn post: ''"Ik was ff vergeten dat deze man zichzelf niet mag zijn. ik trouwens ook niet. als je gezichten niet eens uit elkaar kunt halen betekent dit dat je jezelf niet gunt om mensen zoals glen (of mezelf) te kunnen begrijpen." "Dit betekent dat je 0 empathisch vermogen hebt voor een hardwerkende medemens als Glen, maar eigenlijk vooral dat je je werk gewoonweg niet goed doet", vervolgt hij.
"Ik werd vorige week nog verward met iemand die op het Prinsengrachtconcert zou moeten optreden. Dit ging uiteindelijk om Jeangu (Macrooy, red.)." "Damn, ik weet dat we broeders zijn, maar lijken we écht zoveel op elkaar? Let’s get free. Als je op deze dag bij mij zo’n grap had uitgehaald, had ik je ontslagen", sluit hij af. Akwasi deelde het bericht op vrijdag 1 juli, dus met 'deze dag' bedoelde hij Keti Koti. Glen reageert op het bericht. "Super triest weer dit. Maar jij en ik… Wij blijven doorgaan met mooie dingen maken. Soms ook samen om het ze helemaal moeilijk te maken. Love you bro."
Chapeau, Akwasi.

NET BINNEN

mariska en frans bauer

De Bauers-kijkers gaan los over bijzonder fragment

apr 18, 21:34
eden golan

Zeer heftig nieuws over deelnemer Eurovisie: ''Dit is abnormaal''

apr 18, 20:58
max verstappen

Onverwacht: Deze partij krijgt de F1-uitzendrechten voor vijf jaar

apr 18, 18:12
gordon

Vreselijk: Datingpartner van Gordon dood gevonden

apr 18, 17:08