Alex Soze mishandelt kat op vakantie en filmt het

BNers
doorRolandmaandag, 05 juni 2023 at 16:04
Alex Soze mishandelt kat op vakantie en filmt het
Alex Soze is geen bekende Nederlander. Het zou dus best kunnen dat je hem nergens van kent. Als je het ons vraagt is het ook beter om dat zo te houden. Alex Soze is bij een select aantal mensen bekend, die er hard om moeten lachen dat hij parkeerboetes opeet.

Ruzie met politie

Alex Soze kwam eerder al eens in de belangstelling. Toen beukte hij zonder aanleiding op een politieauto in. De aanhouding verliep vervolgens niet zonder slag of stoot. Nadat gepast geweld niet lukt, werd een taser ingezet. Uiteindelijk kon hij toch worden aangehouden.
De vlogger is niet bepaald fan van de politie, zullen we maar zeggen. Hij heeft al meermaals vastgezeten omdat hij ruzie zocht met de politie. Inmiddels is bepaald dat hij voor een periode van drie jaar geen agenten op video mag vastleggen.

Kat mishandelen

Ondanks zijn fratsen heeft hij op Instagram meer dan 200.000 volgers bij elkaar weten te scharrelen. Op YouTube zijn dat er inmiddels zo'n 50.000. Gisteren dumpte hij een video op laatstgenoemd platform, waarin te zien is dat hij bij het zwembad zit.
Iemand (zijn dochter of zijn vriendin) is hem aan het filmen, terwijl we zien dat er een kat naast hem ligt. De kat doet helemaal niets verkeerd, maar Alex besluit het dier op te pakken en in het zwembad te smijten. Dat vindt hij zelf ontzettend grappig. De mensen op het internet wat minder...
0 Reacties