Alexia is het gesprek van de dag door deze foto en iedereen snapt waarom

BNers
door Roland
woensdag, 01 mei 2024 om 7:00
alexia1
Prinses Alexia kreeg ongevraagd de meeste aandacht op Koningsdag. Het interview dat ze gaf aan de NOS zorgde voor een storm van kritiek. Mensen vonden haar uitstraling 'arrogant' en iemand noemde haar zelfs 'dom' op X.

Alexia Koningsdag

Alexia, de tweede dochter van Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima, wordt op 26 juni pas 19 jaar jong. Ze is nog niet zo gewend aan het leven in de schijnwerpers als haar zus Amalia.
En dat betekent dat ze tijdens interviews nog vaak naar woorden moeten zoeken. Daar is natuurlijk heel weinig mis mee, al vinden sommige mensen dat ontzettend vervelend. En dan is er nog Bart Ettekoven. Die was kwaad dat Alexia niet tot in details toe wilde vertellen wat ze tijdens haar tussenjaar heeft gedaan. ''Wij betalen haar vakantie he'', aldus de boze journalist.

Alexia gaat viraal

Dat het inmiddels befaamde interview niet iedereen kon bekoren is wel duidelijk. Maar Alexia gaat nu om een hele andere reden het internet over.
Tijdens Koningsdag was er iemand die zijn best heeft gedaan het achterwerk van de prinses zo goed mogelijk in beeld te brengen. Vervolgens is diegene de beelden gaan editen in een soort van slow motion, waarna het geplaatst is op Reddit.
Toegegeven: er zijn welgeteld NUL negatieve commentaren te vinden. Heel chic is het natuurlijk niet, maar we willen je de beelden niet onthouden:

NET BINNEN

corry konings

Het gaat niet goed met Corry Conings: ''Ik ben heel bang''

mei 19, 20:14

Het gaat niet goed met Corry Conings. De zangeres denkt voortdurend aan het feit ze het loodje wel eens zou kunnen gaan leggen op korte termijn. In Story vertelt Corry uitgebreid over haar doodsangste...

contant

Dit park accepteert nu ook geen contant geld meer

mei 19, 18:04

Contant geld lijkt steeds meer te verdwijnen uit onze samenleving. Dat is zorgwekkend, aangezien het nog wel eens voorkomt dat er bank- en/of pinstoringen zijn. Ook attractieparken doen vrolijk mee aa...

samantha de jong

Vreselijk nieuws over Samantha de Jong: ''Dit wordt haar fataal''

mei 19, 16:51

Het is weer he-le-maal mis met Samantha de Jong. 'Barbie', zoals ze in het programma Oh Oh Cherso werd genoemd, is opnieuw opgenomen in een afkickkliniek. Ze zou een terugval hebben gehad en is daarom...

joost klein

Expert berekent: Op deze plek zou Joost geëindigd zijn in de finale

mei 19, 12:27

Het afgelopen Songfestival was by far een van de meest beruchte, zoniet de meest besproken editie die er ooit geweest is. Dat had voornamelijk te maken met het elimineren van Joost Klein. Veel mensen...