Barman Victor stopt per direct bij First Dates en DIT is de reden

BNers
door Roland
maandag, 29 april 2024 om 20:01
victor abeln
Doffe ellende voor liefhebbers van de populaire datingshow First Dates. Het programma moet namelijk per direct afscheid nemen van de grootste hunk uit het programma. Barman Victor Abeln vertrekt na tien jaar. Dat heeft BNNVARA zojuist bekendgemaakt.

Barman First Dates

Wie First Dates zegt, zegt barman Victor. Al tien jaar lang schenkt hij drankjes in en houdt een praatje met alle deelnemers die op zoek zijn naar liefde.
Tot vandaag dus, want Victor stopt ermee. De reden hiervan is dat hij heeft besloten op wereldreis te gaan. Dat valt natuurlijk niet te rijmen met de opnames en dus moet BNNVARA zoeken naar een opvolger. En dat gaat op korte termijn gebeuren.
Sterker nog: de zoektocht is al gestart. Victor is niet te vervangen, maar als jij denkt dat je geschikt bent om in het programma achter de bar te staan is dit je kans. Je kunt je aanmelden via de website van First Dates. Het is nog niet duidelijk hoe de selectieprocedure verloopt.
BNNVARA zoekt overigens niet naar een barman, maar specifiek naar een 'barmens'. Dat betekent dus dat jij ook aardig moet doen tegen deelnemers.

4.000 keer

Op Instagram heeft Victor zelf ook wat gezegd over zijn afscheid. ''Na meer dan vierduizend dates en allemaal prachtige, ontroerende, grappige en emotionele gesprekken aan dit barretje, stop ik er voorlopig mee'', aldus Abeln.
''Maar ben jij de allerleukste barkeeper van Nederland, en wil en kan jij in mijn schoenen treden, meld je dan aan.''
Ken jij iemand die je hiervoor geschikt acht? Tag diegene dan in de reacties op Facebook. Lekkuuuuur.

NET BINNEN

joost klein

Expert berekent: Op deze plek zou Joost geëindigd zijn in de finale

mei 19, 12:27

Het afgelopen Songfestival was by far een van de meest beruchte, zoniet de meest besproken editie die er ooit geweest is. Dat had voornamelijk te maken met het elimineren van Joost Klein. Veel mensen...

gover meit en joost klein

EBU geeft eindelijk opheldering over diskwalificatie Joost Klein, AVROTROS laaiend

mei 19, 11:10

De EBU (European Broadcasting Union) heeft weer iets meer losgelaten over het diskwalificeren van Joost Klein bij Eurovisie. En dat maakt de tongen los. De AVROTROS is laaiend en is voornemens om bezw...

olcay gulsen

Olcay Gulsen eindelijk eerlijk, maakt de echte reden van de breuk met Ruud bekend

mei 18, 20:50

Olcay Gulsen is inmiddels alweer een tijdje vrijgezel, sinds ze vorig jaar uit elkaar ging met radio-dj Ruud de Wild. Ze was bijna vier jaar met hem samen, maar heeft de reden van de breuk nooit onthu...

rob de nijs

Jet deelt ontroerend bericht over Rob de Nijs

mei 18, 20:34

Jet de Nijs heeft op Instagram voor huilende volgers gezorgd. De vrouw van Rob de Nijs heeft een foto van zichzelf met haar man gedeeld en heeft daar een erg ontroerende tekst bij geschreven. Mensen v...