Beau van Erven Dorens houdt het niet droog tijdens talkshow - "Heel ontroerend"

BNers
vrijdag, 17 december 2021 om 9:40
beau
Beau van Erven Dorens is ontroerd geraakt tijdens zijn talkshow op RTL-4. Na een item over zijn doodgeschoten college Peter R. de Vries kon de host zijn tranen niet bedwingen.

Interview Kees van der Spek

Vlak voor de moord op de Vries had Kees van der Spek nog een interview met hem gehouden. In de eerste instantie was het idee om er een podcast over te maken. Uiteindelijk heeft hij gekozen er een programma van te maken, omdat er ook twee camera's bij waren. Dat allerlaatste interview is nu te zien op Videoland.
Dat was ook de reden waarom van der Spek gister aanschoof aan de talkshow tafel: “Het is een reis door vele zaken, het is een reis door jullie vriendschap. Er zit van alles en nog wat in. Je raakt eigenlijk een beetje de weg kwijt met je emoties als je ernaar kijkt, vind ik. Heb jij dat ook?”

Kees reageert

Kees dacht hier hetzelfde over: “Ja. Het giert eigenlijk alle kanten op. Nu steeds als ik Peter zie, dan leeft hij ineens weer. Hij beweegt en hij is er opeens weer.” Daarop reageerde Beau weer: “Goed. Nou, ik zou zeggen: gaat het allemaal zien, want het is allemaal ontzettend boeiend en ontroerend. Ehmm…” Vanaf dat moment houdt Beau het niet meer droog. Wil je het hele fragment terugzien? Dat kan hier.

NET BINNEN

code rose

Uitgelekt: Dit is waarom Meilandjes zo snel mogelijk van Code Rosé af willen

apr 17, 20:46
maan en karel

Maan zegt vaarwel tegen vriend en verbreekt relatie

apr 17, 20:15
gordon

Gordon in grote problemen in Dubai: ''Mag het land niet uit''

apr 17, 12:50
coderose

Vraagprijs Code Rosé bekend: ''Die zijn knettergek''

apr 17, 10:30