Bizar: Nederlandse toeristen schelden Olcay Gulsen helemaal verrot

BNers
doorRolandwoensdag, 03 augustus 2022 at 16:25
Bizar: Nederlandse toeristen schelden Olcay Gulsen helemaal verrot
Olcay Gulsen heeft het lekker voor elkaar. Samen met Ruud de Wild gaat de modeontwerpster nog wel eens lekker op vakantie, waar de twee hun volgens op Instagram trakeren op mooie plaatjes.
En dat zijn er nogal wat. Gulsen heeft bijna 400.000 volgers, terwijl Ruud de Wild over zo'n 150.000 virtuele aanhangers beschikt. Op basis van de informatie op de account van Ruud de Wild, blijkt dat de tortelduifjes ergens in Frankrijk vertoeven, om precies te zijn in de binnenstad van Parijs. Daar is het heel erg warm en dat vraagt dan ook gepaste kledij.

Uitgescholden om korte rok

Afijn, via de account van Olcay is te zien dat de twee alweer verder reizen en gestrand zijn in Alicante. Op het vliegveld zijn zij niet de enige twee Nederlanders, maar worden ze voor de verandering eens een keer niet herkend. Een stel roddelende Nederlanders (die de modeontwerpster dus niet herkenden), besloot vuiligheid te spuien over Olcay. Ze noemden haar onder meer ''een ordinaire Engelse'' vanwege het ultra korte rokje dat Olcay droeg.
Bizar: Nederlandse toeristen schelden Olcay Gulsen helemaal verrot
Olcay zelf heeft natuurlijk alles verstaan, maar deed net alsof ze er geen jota van heeft begrepen. De vakantiegangers bleven maar over haar praten, zo laat Gulsen via Instagram weten.
0 Reacties