Bizzey stopt optreden na 30 seconden: ''Ik werd nat''

BNers
doorRolanddinsdag, 02 augustus 2022 at 7:37
Bizzey stopt optreden na 30 seconden: ''Ik werd nat''
Bizzey, dat is een rapper, is afgelopen zondag na slechts dertig seconden van het podium in Dronten afgestormd nadat er een biertje op het podium werd gegooid. Volgens zijn management werd Bizzey een beetje nat en staat hij met het weglopen volledig in zijn recht.

Lijn trekken

De manager is erg boos: ''We moeten ergens een lijn trekken. Het aantal biergooiers is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Wij hebben in zijn contract staan dat hij mag weglopen wanneer het eerste biertje gegooid wordt." Dat doet hij niet altijd, want afhankelijk van het publiek blijft het soms bij dat ene biertje. "Het gebeurt vaker bij feesten die erg gericht zijn op bier drinken, in bepaalde contreien van het land. Dat is heel anders dan in de urban-scene."
Soms zit er "één rotte appel" tussen het publiek. "Dan doen we de lichten aan, laten we diegene weghalen, klinkt er luid applaus en kan het feest weer doorgaan. Maar soms stopt het gooien niet en dan gaat hij gewoon weg." De artiest neemt sowieso eigen apparatuur niet meer mee, want de schade kan daarmee enorm oplopen. "We staan daar om een feestje te geven, niet als target", benadrukt zijn manager.
Als we het toch over bier hebben...Mart Hoogkamer stopte onlangs een optreden na slechts negen seconden nadat hij werd bekogeld met bier.
0 Reacties