Bridget Maasland maakt intens verdrietig nieuws bekend

BNers
door Roland
dinsdag, 02 mei 2023 om 18:14
Bridget1
Bridget Maasland heeft in de podcast De Weg Naar Succes met Nino Wilkes intens verdrietig nieuws met de luisteraars gedeeld. Zo was de 48-jarige presentatrice erg openhartig over haar schooltijd. En dat was verschrikkelijk.
Toen Bridget klein was, is ze ongeveer 18 keer verhuisd. Daardoor moest ze steeds nieuwe vriendjes en vriendinnetjes zien te vinden. Dat viel niet mee. Ze moest immers ook afscheid nemen van eerder gemaakte vriendschappen. Dat is erg zwaar geweest.

Gepest

Op een van de basisscholen waar Bridget heeft gezeten, ging het helemaal fout. Naar eigen zeggen lag ze slecht in de groep en werd ze heel erg gepest.
Hoewel ze de exacte reden niet weet, heeft ze wel een vermoeden. Ze denkt dat andere kinderen ziekelijk jaloers waren op Bridget.
''Ik deed natuurlijk als jong meisje al modellenwerk. Ik denk dat andere kinderen ziekelijk jaloers op mij waren. Dat kids mij niet zo goed konden plaatsen. Dat is lastig voor kinderen.''

Ging heel ver

Het pestgedrag ging op gegeven moment zo ver, dat Maasland zich genoodzaakt voelde iets verontrustends te doen. ''Een lange periode had ik het moeilijk. Ik heb mezelf toen een aantal keer expres van de trap laten vallen. Ik hoopte dat ik iets brak, zodat ik niet naar school hoefde.''
''Dat ging eigenlijk wel heel ver. Ik ben geen verklikker ofzo, dus ik vertelde thuis niet wat mij allemaal werd aandaan op school.''

Moeilijke jeugd

Bridget onthulde eerder in het programma De Kist al hele heftige zaken. Zo vertelde ze last te hebben gehad van suicidale gedachten. Het raakte haar zo diep dat ze in tranen uitbarstte.

NET BINNEN

rob de nijs

Rob de Nijs (81) diep geraakt door zeer heftig verlies

apr 18, 6:53
code rose

Uitgelekt: Dit is waarom Meilandjes zo snel mogelijk van Code Rosé af willen

apr 17, 20:46
maan en karel

Maan zegt vaarwel tegen vriend en verbreekt relatie

apr 17, 20:15
gordon

Gordon in grote problemen in Dubai: ''Mag het land niet uit''

apr 17, 12:50