Bridget Maasland maakt vanavond zeer heftig nieuws bekend op tv

BNers
door Roland
zondag, 26 februari 2023 om 17:47
Bridget
Bridget Maasland zal vanavond in het televisieprogramma De Kist een zware onthulling doen over problemen waarmee ze in het verleden kampte. Het is zelfs zo erg, dat haar collega's zich rotgeschrokken zijn.

Niet meer willen leven

Presentator Kefah Allush interviewt voor het programma BN'ers om met hen over de dood de praten. Vanavond is Bridget aan de beurt en de presentatrice is heel erg persoonlijk over wat ze heeft meegemaakt. Er was namelijk een periode dat ze heel diep zat.
''Ik weet dat donker heel donker kan zijn. Zwaarmoedig, donker, heel donker werd het dan. Niet meer willen. Wat niet meer? Ja, leven...Zo concreet ja'', zo vertelt ze in het programma.

Kind was redding

Uiteindelijk is Bridget uit haal dal geklommen. De geboorte van haar kind heeft dat vergemakkelijkt. ''Als je iets hebt om voor te leven, dan is dat niet zo moeilijk. Ik vond mezelf niet genoeg om voor te leven, dus ik was heel blij dat ik zo'n kleintje in mijn leven kreeg.''

Collega's geschrokken

Collega's van Bridget zijn enorm geschrokken van de uitlaten van de levenmoeie Bridget. Frank Dane: ''Ik schrik er enorm van. Ik wist het helemaal niet. Maar wat gek. Zo zie je maar: Je ziet Bridget hier staan als de vrouw die alles wel onder controle heeft. Maar het is zo'n lieve dame met een klein hartje. Ik schrik hier wel van.''

NET BINNEN

rob de nijs

Rob de Nijs (81) diep geraakt door zeer heftig verlies

apr 18, 6:53
code rose

Uitgelekt: Dit is waarom Meilandjes zo snel mogelijk van Code Rosé af willen

apr 17, 20:46
maan en karel

Maan zegt vaarwel tegen vriend en verbreekt relatie

apr 17, 20:15
gordon

Gordon in grote problemen in Dubai: ''Mag het land niet uit''

apr 17, 12:50