Bron: "Douwe Bob en Katja Schuurman intiem tijdens programma"

BNers
doorshowbladdinsdag, 14 juni 2022 at 7:01
Bron: "Douwe Bob en Katja Schuurman intiem tijdens programma"
Katja Schuurman is door een ex van haar beschuldigd dat ze een nymfomaan. Tijdens hun relatie zou ze heel erg vaak seks willen hebben: “Die moest echt gewoon zes keer per dag.”

Klapt uit de school

Katja Schuurman maakt er geen geheim van dat ze een actief seksleven heeft gehad. Volgens een van haar exen echter ging dat allemaal wel heel ver. Tegen hoofdredacteur van de Story, Guido den Aantrekker, heeft hij vertelt dat Katja echt de hele dag alleen maar seks wil. Ook Guido heeft deze verhalen uit de eerste hand gehoord:
“Ik ben ooit eens een keer doorgezakt met een van haar exen en die heeft toch wel opgebiecht dat zij licht – nou, laat dat licht maar weg – nymfomane neigingen heeft en dat die echt gewoon wel zes keer per dag moet. Dat was echt heel erg heftig. Zij is iemand die ontzettend veel aandacht nodig heeft”, zegt hij.
Bron: "Douwe Bob en Katja Schuurman intiem tijdens programma"

Boerderij van Dorst

Ook afgelopen zondag was Schuurman weer onderwerp van gesprek tijdens het programma Boerderij Van Dorst, waarin ze samen met Douwe Bob te gast was. De geruchten gaan nu dat die twee buiten het zicht van de camera ook flink de bloemetjes buiten hebben gezet. Althans, dat heeft Juice Channel gemeld op hun account:
“Volgens een bron hebben Katja en Douwe het heel gezellig met elkaar gehad toen de camera’s uit waren. De twee hadden allebei veel drankjes op. Raven van Dorst ging eerder naar bed toe, maar werd op een gegeven moment wakker omdat er spannende geluiden te horen waren vanuit de badkamer.”
0 Reacties