Concert Guus Meeuwis stilgelegd, publiek moet snel weg

BNers
door Roland
zondag, 16 juni 2024 om 20:53
guus meeuwis concert
Lichte paniek vanavond in het Philips-stadion. Het Groots met een zachte G-concert van Guus Meeuwis is vanavond kort stilgelegd en fans die op het veld van de Eindhovense club stonden, moesten het veld verlaten.

Zwaar onweer

Rond 18.30 uur kwam de mededeling dat fans die op het veld stonden, moesten wegwezen. Dat bevestigt een woordvoerder van Guus Meeuwis.
Er was bij de organisatie namelijk een 'serieus signaal' binnengekomen van de weerdiensten. Die meldden dat er een zware onweersbui in de richting van stadion kwam.
''We hebben daarom het zekere voor het onzekere genomen om te zorgen dat iedereen op een veilige plek is gekomen. Later bleek dat de grote onweersbui toch een andere kant opgewaaid is'', aldus de woordvoerder in een verklaring.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Laatste keer

Eergisteren begon Guus aan de laatste concertreeks van Groots met een zachte G. De eerste avond was direct een groot succes.
''Wat een energie, wat een liefde en wat een geluksvogel ben ik dat ik dit Grootste feest, nog 8 keer met jullie mag vieren'', zo liet Guus weten via zijn Instagrampagina.
De concerten duren nog tot en met 26 juni. Tijdens de optredens is Guus niet alleen. Er zijn meerdere gasten die hem vergezellen.

NET BINNEN

kaarsjes

Bekende realityster (27) dood gevonden in huis

jul 24, 12:12

Een zeer triest bericht. De bekende realityster Autumn (Oxley) Crittendon, die je kunt kennen uit de populaire MTV-show '16 and Pregnant', is op 27-jarige leeftijd overleden. De politie onderzoekt haa...

zomer

Monsterhitte keert terug: Op deze dagen wordt het snikheet

jul 24, 11:57

Heerlijk nieuws voor Nederlanders die vakantie vieren in eigen land. We moeten nog een paar dagen door de zure appel heen bijten, maar vanaf aanstaande zondag keert de zomer in vol ornaat terug in ons...

bastiaan

MAFS-Bastiaan deelt vreselijk verdriet: ''Het is niet anders''

jul 24, 11:11

Het zit niet mee voor Bastiaan, die je kunt kennen uit het meest recente seizoen van MAFS (Married at First Sight). Begin deze maand maakte hij wereldkundig een nieuwe vriendin te hebben, maar de roma...

freriks

De Slimste Mens-kijkers klaar met één deelnemer

jul 23, 21:49

Toekomstig De slimste mens-presentator Herman van der Zandt is dit seizoen kandidaat van deze populaire televisiequiz. Herman was vanavond ook weer te zien, net als Fay Lovsky. De zangeres is echter n...