Dionne Stax diep gekwetst door uitspraken Johan Derksen

BNers
donderdag, 11 augustus 2022 om 8:05
imgonline com ua twotoone yKRLZ6CGAhrlvTZ
Dionne Stax kan kritiek niet zo goed verdragen, zo is gebleken. Een keiharde uitspraak van Johan Derksen is namelijk flink binnengekomen bij haar, aldus Rob Goossens in gesprek op NPO Radio 1.

Artikel Rob Goossens

In een artikel wat Goossens eind vorig jaar schreef over de presentatrice, liet hij onder andere Johan Derksen aan het woord; “Ze hoeft van mij niet van televisie af, hoor, maar ik vind haar een beetje een ijskonijn”, zei de snor: “Ze is een robotje zonder charisma.”
En dat gaat er bij Dionne dus absoluut niet in, aldus Rob tijdens het programma De Perstribune: “Dionne Stax is iemand die zich negativiteit veel meer aantrekt dan andere collega’s in Hilversum. Ik heb op een gegeven moment een profiel over haar geschreven voor Veronica Superguide en daarin heb ik een aantal mensen aan het woord gelaten. Die legden uit hoe haar vakmanschap eruitziet en die terecht aanstipten dat Dionne Stax best wel een kijkcijferkanon voor NPO 1 is.”

Johan Derksen Vernietigend

"In dat stuk van 1.200 woorden stond één passage van Johan Derksen, die op z’n Johan Derksens, grote stappen snel thuis, vertelt dat hij haar een robotje met te dikke t**ten vindt of zoiets onbeschaamds. Op zo’n moment kan Dionne Stax, hoor ik dan uit haar omgeving, eigenlijk al die mooie woorden niet meer lezen"
Rob is het niet eens met de uitspraken van Johan. Hij vindt haar wel degelijk een talent: “Dat vind ik echt respectloos. Ik zie ook wat Dionne Stax kan. Ik weet dat zij niet puur vanwege haar uiterlijk haar televisiebaantje heeft. Ik zou dat dus nooit over mijn lippen krijgen.”

NET BINNEN

mariska en frans bauer

De Bauers-kijkers gaan los over bijzonder fragment

apr 18, 21:34
eden golan

Zeer heftig nieuws over deelnemer Eurovisie: ''Dit is abnormaal''

apr 18, 20:58
max verstappen

Onverwacht: Deze partij krijgt de F1-uitzendrechten voor vijf jaar

apr 18, 18:12
gordon

Vreselijk: Datingpartner van Gordon dood gevonden

apr 18, 17:08