Dit bedrag vraagt Gordon om een half uurtje bij jou te komen zingen

BNers
door Roland
zondag, 30 juni 2024 om 21:36
gordon
Gordon is bezig met vanalles en nog wat, maar niet met zingen. Hij deed onlangs een poging, maar dat is geen succes geworden. Toch kun je hem nog gewoon boeken voor feestjes en zangpartijtjes. Wij zochten uit wat zijn tarief is.

Gordon boeken

Het is inmiddels al acht jaar geleden dat Goor zijn afscheidsconcerten met de naam Compleet. Volmaakt. Het Einde, gaf.
Volgens het boekingskantoor wil Gordon zijn zangcarrière nieuw leven inblazen. Gordon wordt zelfs vergeleken met James Bond. Die kwam ook steeds weer terug. ''Zeg nóóit: Never Nooit Meer.'' Dat geldt dus ook voor onze Gordon.
De herlancering van zijn zangloopbaan is helaas uitgelopen op een flop. Hij voelt zich echter niet te goed voor zangpartijtjes op bedrijfsfeesten en bruiloften.
En dus kun jij hem vandaag nog boeken. Hij vraagt ongeveer vier keer zo weinig als Joost Klein, en die heeft nog niet van zingen gehoord. Gordon natuurlijk wel. ''Zingen is voor mij als je eerste grote liefde'', zo beweert hij.

Dit kost Gordon

In vergelijking met andere artiesten is Gordon niet eens zo heel duur. Joost Klein vraagt een gage van meer dan 50.000 euro, Andre Hazes zit boven de 20.000 euro en Gordon? De richtprijs bedraagt 12.750 euro. Dan krijg je wel een 'mediapersoonlijkheid'.
Dat is exclusief BTW en 7 procent Buma muziekrechten. Al met al kom je dan uit op zo'n 15.000 euro voor 30 minuten. Binnen die tijd kan hij ongeveer 6 tot 7 nummers voor je zingen.

NET BINNEN

jelmont

B&B-eigenaar loog over verleden, zender begint groot onderzoek

jul 24, 22:20

B&B Vol Liefde is de nummer één trending op X. Het programma is razend populair in Nederland. Bij onze zuiderburen scoort B&B Zoekt Lief op hetzelfde moment ook goed. Daar is één deelnemer, die flink...

albert

B&B-Albert reageert op de kritiek die hij krijgt en is duidelijk over wat hij zoekt

jul 24, 20:03

B&B Vol Liefde-Albert werd gisteren compleet afgemaakt op social media door wat ongemakkelijke momenten met Marijke. Hoe denkt de kasteelheer zelf eigenlijk over de aandacht die hij krijgt? En wat zoe...

frank dane

Frank Dane maakt bekend waarom hij al weken niet op de radio is

jul 24, 18:30

Frank Dane was al een paar weken afwezig bij Radio 583. Tot nu toe wist niemand wat er exact aan de hand is. De diskjockey heeft nu zelf een eind gemaakt aan alle speculaties. Op Instagram meldt hij d...

kaarsjes

Bekende realityster (27) dood gevonden in huis

jul 24, 12:12

Een zeer triest bericht. De bekende realityster Autumn (Oxley) Crittendon, die je kunt kennen uit de populaire MTV-show '16 and Pregnant', is op 27-jarige leeftijd overleden. De politie onderzoekt haa...