Dit is de hele knappe vriendin van Wout Weghorst

BNers
door Roland
maandag, 17 juni 2024 om 19:56
weghorst
Wout Weghorst was gisteren hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor het winnende doelpunt tegen Polen. Thuis scoort hij echter ook prima. Veel mensen schijnen graag te willen weten hoe zijn vriendin eruitziet. Wij gingen op onderzoek uit.

Vriendin Wout Weghorst

Wout Weghorst is bepaald geen playboy en onthulde eerder al dat hij al sinds de middelbare school samen is met zijn vriendin.
Het gaat om de razend knappe Nikki van Esch. Wout vertelde in gesprek met Helden Magazine dat ze voor het eerst hebben gekust in het laatste schooljaar. Het stel is inmiddels al 13 jaar samen en hebben drie kinderen. Zij heten Juul (2018), Lucie Mary Jo (2020) en Daantje Suze Mary (2022).
Het is niet helemaal duidelijk wat Nikki in het dagelijks leven doet. Haar Instagram-account is prive, dus daar worden we niet veel wijzer van.

Weer zwanger!

Wel duidelijk is dat ze geboren is op dezelfde dag als Cristiano Ronaldo, namelijk op 5 februari. Ze is inmiddels 33 jaar jong.
Op de Instagram-pagina van Wout staan gelukkig wel wat foto's van zijn prachtige gezin. Niet onbelangrijk: De supersub scoorde vorige week tijdens de oefeninterlands tegen Canada en IJsland, en vierde dit met een zeer bijzonder gebaar.
Hij stopte een duim in zijn mond en stak vier vingers in de lucht. Inderdaad: Nikki is opnieuw zanger. Heel mooi natuurlijk en we gunnen hen het allerbeste!
Onderstaand enkele foto's van de familie Weghorst:

NET BINNEN

jelmont

B&B-eigenaar loog over verleden, zender begint groot onderzoek

jul 24, 22:20

B&B Vol Liefde is de nummer één trending op X. Het programma is razend populair in Nederland. Bij onze zuiderburen scoort B&B Zoekt Lief op hetzelfde moment ook goed. Daar is één deelnemer, die flink...

albert

B&B-Albert reageert op de kritiek die hij krijgt en is duidelijk over wat hij zoekt

jul 24, 20:03

B&B Vol Liefde-Albert werd gisteren compleet afgemaakt op social media door wat ongemakkelijke momenten met Marijke. Hoe denkt de kasteelheer zelf eigenlijk over de aandacht die hij krijgt? En wat zoe...

frank dane

Frank Dane maakt bekend waarom hij al weken niet op de radio is

jul 24, 18:30

Frank Dane was al een paar weken afwezig bij Radio 583. Tot nu toe wist niemand wat er exact aan de hand is. De diskjockey heeft nu zelf een eind gemaakt aan alle speculaties. Op Instagram meldt hij d...

kaarsjes

Bekende realityster (27) dood gevonden in huis

jul 24, 12:12

Een zeer triest bericht. De bekende realityster Autumn (Oxley) Crittendon, die je kunt kennen uit de populaire MTV-show '16 and Pregnant', is op 27-jarige leeftijd overleden. De politie onderzoekt haa...