'Dit is het gigantische vermogen van Frans Bauer'

BNers
door Roland
zaterdag, 04 mei 2024 om 20:15
frans bauer
Frans Bauer doet het al jaren behoorlijk leuk als zanger. Vrolijke Frans zingt de miljoenen bij elkaar en is ook een graag geziene gast in televisieprogramma's. In tegenstelling tot veel anderen verveelt Frans ook nooit. Maar hoeveel geld heeft hij nou eigenlijk?

Frans harkt centjes

De vraag stellen is hem beantwoorden. Bauer geeft veel concerten, maar is tegenwoordig nog vaker op tv te zien. Hij heeft namelijk zijn eigen serie.
In De Bauers - 20 jaar later geeft hij net als twee decennia geleden een exclusief inkijkje in het leven van de hele familie. Althans, broer Dorus mocht niet meedoen. We zien zijn vrouw Mariska en hun drie kinderen. Ook schoondochters komen in beeld.

Dit is het vermogen van Frans Bauer

Frans heeft al jarenlang succes en dat legt hem bepaald geen windeieren. In 2012 deed het tijdschrift Quote een poging om zijn vermogen te raden.
Destijds schatten zij dat op een slordige 31 miljoen euro. Vijf jaar later dacht het blad dat hij ongeveer zo'n 14 miljoen euro heeft aan vermogen.
Inmiddels zijn we zeven jaar verder. De website Bekende Buren heeft bij de Kamer van Koophandel gekeken naar de laatste jaarcijfers van Frans, die eigenaar is van vier bedrijven. Het gaat om My Dream Music B.V. Frans Bauer Concert B,V., Frans Bauer Media B.V. en Frans Bauer Holding B.V.
De Holding heeft de grootste klap gehad. Eind 2022 bedroeg het eigen vermogen 13,9 miljoen euro, terwijl dat in 2021 nog 15,6 miljoen euro was. Bij het bedrijf My Dream Music B.V. kwam er een kwart miljoen euro bij. Het eigen vermogen is dus met 1,5 miljoen gedaald.
Concluderend zit Frans op een berg geld. Hij zou om en nabij de 14 miljoen euro hebben. Frans praat niet graag over geld, en dus blijft die bevestiging uit.
Gelukkig heeft hij nog genoeg geld om naar de Chinees te gaan.

NET BINNEN

olcay gulsen

Olcay Gulsen eindelijk eerlijk, maakt de echte reden van de breuk met Ruud bekend

mei 18, 20:50

Olcay Gulsen is inmiddels alweer een tijdje vrijgezel, sinds ze vorig jaar uit elkaar ging met radio-dj Ruud de Wild. Ze was bijna vier jaar met hem samen, maar heeft de reden van de breuk nooit onthu...

rob de nijs

Jet deelt ontroerend bericht over Rob de Nijs

mei 18, 20:34

Jet de Nijs heeft op Instagram voor huilende volgers gezorgd. De vrouw van Rob de Nijs heeft een foto van zichzelf met haar man gedeeld en heeft daar een erg ontroerende tekst bij geschreven. Mensen v...

markus spiske n tfau9gtf0 unsplash

Zoveel contant geld mag je in je woning bewaren

mei 18, 18:49

De discussie over het belang van contant geld is actueler dan ooit, nadat er in slechts twee dagen tijd twee keer een gigantische pinstoring is geweest. Wat veel mensen zich afvragen: hoeveel contant...

pinnen

Nieuwe pinstoring: Het hele betaalverkeer ligt plat

mei 18, 15:09

Het is momenteel weer helemaal mis in ons land. Nadat er afgelopen donderdagavond een pinstoring was, komen er nu weer meldingen binnen over problemen met pinbetalingen. Op de website allestoringen.nl...