Dit zijn de zes kinderen van Anouk en zo zien ze eruit

BNers
door Roland
dinsdag, 06 februari 2024 om 15:54
anouk
Anouk kennen we natuurlijk allemaal. Deze fantastische zangeres heeft maar liefst zes kinderen waarvoor ze de best mogelijke moeder probeert te zijn. Ze schermt haar persoonlijke leven zoveel mogelijk af, maar post soms foto's van haar kroost. Wil jij weten wie de zes kinderen van Anouk zijn en hoe ze eruitzien? Wij hebben het voor je uitgezocht.

De kinderen van Anouk

Anouk is inmiddels 48 jaar en heeft zes kinderen van vier verschillende vaders. De eerste drie kinderen kreeg ze met Remon Stotijn, met wie ze in totaal iets meer dan acht jaar samen was. Op 18 april 2002 werd de eerste zoon Benjahmin Kingsley geboren.
Na Benjahmin Kingsley kreeg het koppel wederom een zoon. Elijah Jeremiah Stotijn zag het levenslicht op 5 december 2003. Uiteindelijk kregen Remon en Anouk ook nog een dochter. Op 3 juni 2005 kwam Phoenix Ray Stotijn ter wereld.

Rapper Unorthadox

Nadat Anouk de voorman van rapformatie Postmen uit elkaar gingen, kreeg Anouk een verhouding met rapper Unorthadox (echte naam Robert Coenen). De twee kwamen in 2009 bij elkaar en de zangeres was overtuigd van ware liefde.
Ze liet de bijnaam 'Dox' in levensgrote letters op haar onderarm tatoeëren. Bij ieder optreden waren die zeer duidelijk te zien. Op 31 maart 2010 beviel Anouk van Jesajah Dox Coenen. De media spelden de naam fout en schreven Jesiah.
Dat vond Anouk eigenlijk een leukere naam, waarna ze besloot de naam aan te laten passen. De relatie met de rapper strandde een paar maanden later, toen bleek dat Dox vreemd was gegaan met acht vrouwen in het huis van Anouk.

Seraino Dalgliesh

In 2014 postte de zangeres een foto op Twitter en Facebook, waarop ze een 'bolle buik' liet zien. Ze meldde er direct bij dat ze voor de vijfde keer moeder zou worden. Wie de vader zou zijn, werd niet bekendgemaakt. Dat bleek uiteindelijk te gaan om Seraino Dalgliesh.
Op 29 juni 2014 werd de vierde zoon van Anouk geboren, Sion Jethro. Slechts acht maanden na de geboorte kreeg Anouk een relatie met een andere man.

Dominique Schemmekes

De vierde partner waar Anouk een relatie mee kreeg was Dominique Schemmekes, op dat moment slechts 21 jaar oud. Anouk was op dat moment zelf al in de veertig. Op 23 juni 2016 kreeg het koppel een dochtertje die de naam Jelizah Rose kreeg.
Anouk en Dominique zijn op het moment van schrijven nog steeds bij elkaar. In 2022 trouwde het koppel op het Malieveld in Den Haag. Onderstaand vind je foto's van hoe de kinderen van Anouk er momenteel uitzien:

NET BINNEN

memphis depay

Memphis laat van zich horen na kritiek en maakt het nog erger

jun 22, 20:49

Memphis Depay is momenteel de meest besproken speler van het Nederlands Elftal. Niet omdat hij het nu zo fantastisch doet, maar omdat Oranje met een mannetje minder lijkt te spelen als hij meedoet. Me...

ioann mark kuznietsov q1ncovsaloc unsplash

Beroemde acteur uit populaire serie (56) plotseling overleden

jun 22, 20:25

Zeer verdrietig nieuws op deze zaterdagavond. Zojuist is bekendgeworden door acteur Taylor Wily plots is overleden. De 56-jarige Amerikaan maakte niet alleen furore op het witte doek, maar werd ook be...

sylvie meis

Sylvie Meis heeft een nieuw liefje (33) en dat is een hele bekende miljonair

jun 22, 18:36

Mannenverslinder Sylvie Meis heeft een nieuwe vriend en die werkt niet achter de kassa bij de Aldi. Nee, het zou volgens de Telegraaf gaan om een hele bekende miljonair. Iemand die vermoedelijk meer g...

memphis

Depay vertelt wat hij van zijn eigen prestatie vond: ''Die man is niet goed snik''

jun 22, 11:47

Memphis Depay speelde gisteren een belabberde wedstrijd tegen Frankrijk. Voetbal International gaf hem de allerslechtste beoordeling van alle spelers. Met een 4 als rapportcijfer kwam hij er nog goed...