Douwe Bob maakt tragisch nieuws bekend over zijn kinderen

BNers
door Rolandwoensdag, 01 maart 2023 om 13:35
Douwe
Douwe Bob heeft zeer heftig nieuws onthuld. De zanger heeft namelijk zeer heftige doodswensen aan het adres van zijn kinderen ontvangen. Aan het blad Grazia vertelt hij hier meer over.
Eerst even terug in de tijd, want Douwe Bob wilde al lang vader worden. ''Al toen ik zes jaar was wist ik dat ik ooit papa wilde worden.'' Dat is gelukt, want Douwe heeft inmiddels drie kinderen bij drie verschillende vrouwen. Hij doet zijn best om het allemaal te managen, al is dat soms lastig.

Doodswensen

Veel mensen maakten grappen over het vaderschap van Douwe Bob en hij deed hier zelf vrolijk aan mee onder het mom van zelfspot. ''Ik heb er misschien zelf wel de meeste grapjes over gemaakt. Laatst zag ik een Facebook-post waarin stond dat ouders na 2023 dertigduizend euro per kind krijgen. Ik postte eronder: ‘Here we go!"
Maar Douwe kan niet altijd lachen om wat mensen schrijven. ''Ik vond het heftig om te lezen dat mensen mijn kinderen dood wensten. Uiteindelijk gaat het wel om mensenlevens. Mij mag je de hele dag in de maling nemen, maar mijn kinderen hebben hier niet voor gekozen. Ik hoop dat dat gerespecteerd wordt als ze later op school zitten.''

NET BINNEN

suzannemafs

MAFS-Suzanne is Bastiaan al zat: ''Geen spanning''

feb 27, 22:58
wendyvanhout

'Wendy in verwachting van Peter, laat haar buik op Instagram zien'

feb 27, 19:33
brand1

Victor Brand deelt vreselijk nieuws: ''Het gaat niet goed''

feb 27, 13:29
renefroger

Ajax moet eigen stadion uit: ''Toppers-concert gaat voor''

feb 27, 12:53