Douwe Bob ziet dochter pas voor het eerst na een jaar

BNers
doorRolandmaandag, 19 december 2022 at 13:30
Douwe Bob ziet dochter pas voor het eerst na een jaar
Douwe Bob heeft vorige maand voor het eerst zijn tweede kindje gezien. Ziggi is inmiddels bijna een jaar oud. Bob spreekt van een erg bijzonder moment.
Douwe Bob ziet dochter pas voor het eerst na een jaar

Opbouwen

''Ze heeft een Surinaamse moeder, maar ze is heel licht uitgevallen.'' Douwe is van mening dat zijn dochtertje op hem lijkt. ''Het lijkt mij mooi, en haar moeder eigenlijk ook, dat die kleine en ik iets met elkaar kunnen opbouwen'', zo zegt hij tegen het Algemeen Dagblad.

3 kinderen in 6 maanden

Douwe werd afgelopen mei voor de derde keer vader. Vorig jaar december werd dochter Bobby Lou geboren uit kunstenares Loes van Delft. Een weekje later is Ziggi geboren. Afgelopen mei volgde zoon Elias. Die kreeg hij met zijn toemalige vriendin Anouk, met wie hij inmiddels weer samen is.

Verzaakt

Maar hoe is het mogelijk dat je je dochter pas voor het eerst ziet als ze bijna een jaar oud is? Douwe wijt het aan slecht contact met de moeder, maar steekt zijn handen ook in eigen boezem.
''Ik heb ook verzaakt. Ik was in een soort van totale paniek. Maar weet je wat erg moeilijk is? Alles wat ik hierover zeg is link en kan verkeerd overkomen. Dat is niet fijn.''

Lastig

Douwe vindt drie kinderen bij drie moeders een behoorlijke uitdaging. ''Het is echt lastig. Fucking lastig, met de hoofdletter F. Al vindt liefde uiteindelijk altijd wel een weg.''
0 Reacties