Drama voor Willem Engel: Viruswaarheid-voorman kapot van verdriet

BNers
door Rolandmaandag, 15 augustus 2022 om 8:13
Engel
Willem Engel is kapot van verdriet. Zijn vader Cees, voormalig eigenaar van de roemruchte camping Fort Oranje, is namelijk overleden.
Dat laat juridisch adviseur Jeroen Pols, die Engel vaak heeft bijgestaan in rechtszaken, weten. Het is niet bekend waaraan Cees exact is overleden. Pols is lyrisch over de levensloop en de vechtlust van Cees, die volgens hem ''tientallen jaren heeft gestreden tegen een rancuneuze overheid.''
Ook was Engel volgens Pols een ''bijzonder mens die stond voor rechtvaardigheid'' en was hij een ''wetenschapper in hart en nieren.''

Terrorcamping Fort Oranje

Cees Engel was jarenlang eigenaar van camping Fort Oranje. Onder meer PowNed besteedde veel aandacht aan de levensgevaarlijke omstandigheden op het slecht onderhouden 'vakantiepark'.
In 2014 concludeerde de GGD dat er sprake was van een ongezonde leefsituatie, in het bijzonder voor kinderen. De politie registreerde zo'n 500 incidenten die onder meer te maken hadden diefstal, geweld, drugs, prostitutie en brand. Klinkt als een beregezellig park met nette bewoners.
Afijn, Cees is

NET BINNEN

maan

Maan laat eindelijk van zich horen en bevestigt wat fans al dachten

maa 02, 8:55
patty12

Volgers gaan helemaal los op Patty Brard vanwege nieuw kapsel

maa 01, 19:30
jeppe1

MAFS-koppel gaat vermomd over straat en is nog steeds samen

maa 01, 11:31
sylvie1

Sylvie Meis is bezig met getrouwde man en dat is geen onbekende

maa 01, 10:29