Droomvakantie Dennis Weening eindigt in complete nachtmerrie

BNers
door Rolandmaandag, 01 augustus 2022 om 7:49
Weening
Dennis Weening en zijn vrouw Stella vertrokken onlangs naar Bali voor een heerlijke vakantie. Wat een heerlijke en ontspannen vakantie had moeten worden, is geëindigd in een nachtmerrie. Stella is vanwege namelijk met een hernia opgenomen in het ziekenhuis.
Via Instagram laat een emotionele Weening weten hoe de vork in de steel zit. ''Lieve, knappe, sterke Stella. Al 3 jaar verheugen we ons op deze reis naar Bali. Samen met onze lieve vrienden Vincent en Nicole gingen we we naar Indonesië waar ook je vader woont met gekke oma Tati. Na een paar prachtige dagen kreeg je door een bergwandeling een verschrikkelijke hernia. Maar eentje die zo erg is dat je niet meer kon lopen of zitten en er zelfs de dokter en het ziekenhuis aan te pas moesten komen.''

Terugvlucht onzeker

Het stel weet niet of ze morgen samen kunnen terugvliegen naar Nederland. Ook Stella geeft vanuit het ziekenhuis een update over haar situatie.
''Baali in Bali ?met de ambulance naar het ziekenhuis. Nog een keer allerlei checks, vragen ingevuld ct-scan gemaakt. Je zag op de scan dat ergens tussen de wervels minder ruimte is en dat geeft de pijn door onder in de rug. Zoiets.. maar goed moet nog steeds maandag naar de neuroloog want deze dokter kon toch nog niet zeggen of ik nou mag vliegen. Aangezien ik dan toch even moet zitten. Iedereen bedankt voor al jullie lieve berichtjes en adviezen ??liefs uit het mooie Bali. ? #klotehernia”, aldus Stella.

NET BINNEN

dirkmafs

MAFS-Dirk gaat verder met andere vrouw en dat is een hele bekende

feb 21, 11:49
maxverstappen

Viaplay gooit tarieven omhoog: dit ga je nu betalen

feb 21, 10:09
anneke mafs

MAFS-kijkers slopen Anneke finaal: ''Vuile HEKS!''

feb 20, 21:23
ousmane

Ousmane dacht dat Europa het paradijs was: ''Het is de hel''

feb 20, 20:10