Duncan Laurence betrapt op krankzinnige leugen

BNers
doorRolandzaterdag, 27 mei 2023 at 21:20
Duncan Laurence betrapt op krankzinnige leugen
Gisteren kondigde Duncan Laurence via zijn Instagram-pagina aan dat hij er mentaal een gebroken mens is. Hij zou ''mentaal uitgeput'' en ''zo verdrietig'' zijn. Om die reden heeft hij besloten de release van zijn album Skyboy uit te stellen.

Songfestival

Het bericht van Duncan Laurence zat bomvol met emotie. De afgelopen maanden zouden 'te veel' voor hem zijn geweest. Hoewel hij niet specifiek vertelt wat de reden is, is het iedereen allang duidelijk dat hij doelt op Mia en Dion. Die begeleidde hij de afgrond in op het Eurovisie Songfestival.
Het kan ook te maken hebben met de kritiek die het duo, en hij zelf ook, kreeg. Hij schreef gisteren: ''Ik realiseer me nu dat ik niet sterk genoeg ben om het de aandacht, de promotie en de liefde en zorg te geven die het nodig heeft'. Duncan Laurence doet net alsof hij het over een pasgeboren baby heeft. Maar goed, de realeasedatum is dus nu verplaatst. Hij wil namelijk volledige rust.

Beste Zangers

Maar wat schetst onze (en die van Shownieuws) verbazing nu? Hij doet wel gewoon mee aan het nieuwe seizoen van Beste Zangers. Hij is inmiddels zelfs al afgereisd naar Sevilla, waar het programma wordt opgenomen. Toch best opmerkelijk voor iemand die er 'helemaal doorheen' zit en moet 'herstellen'.
Op internet gaat het dan ook flink los en dit komt zijn geloofwaardigheid niet ten goede. Maar goed, wie er ook meedoen aan Beste Zangers zijn Nick Schilder, Marco Bakker, Numidia, Douwe Bob, MEAU en Mell. Jan Smit zal de presentatie op zich nemen.
Vind jij het opmerkelijk dat Duncan Laurence er 'mentaal helemaal doorheen zit' maar wel meedoet aan Beste Zangers? Geef jouw mening in de reacties!
0 Reacties