Einde Nick & Simon in zicht? 'Ze gaan uit elkaar’

BNers
doorshowbladwoensdag, 03 augustus 2022 at 7:59
Einde Nick & Simon in zicht? 'Ze gaan uit elkaar’
Simon Keizer is al een tijdje onderwerp van gesprek door zijn vermeende verhoudingen met verschillende vrouwen. Sterker nog, hij schijnt er een heel dubbelleven op na te houden. Maar de roddels gaan nog verder - weekblad Privé heeft namelijk een verhaal naar buiten gebracht dat het duo Nick & Simon gaat stoppen.

Simon Keizer

De verhalen die spelen rondom Simon Keizer zijn allang geen geheim meer. Juice Channel heeft hem meermaals beschuldigd van Waylon-achtig gedrag. Daarmee bedoelen we vreemdgaan. Hij zou via een anoniem Snapchat-account vrouwen uitnodigen in zijn zogenaamde 'Mancave'.
We weten inmiddels zeker dan Simon op de hoogte is van al deze verhalen. Dat komt voornamelijk door de grote hoeveelheid negatieve reacties op zijn sociale mediakanalen. Maar Privé heeft nu besloten om er nog een schepje bovenop te doen met het verhaal van de muzikale scheiding van Nick & Simon: “Volendam fluistert over EINDE Nick & Simon,” luidt de kop.
Einde Nick & Simon in zicht? 'Ze gaan uit elkaar’

Niet meer als voorheen

De Volendamse zanger Jan Dulles heeft toevallig deze week een interview gegeven in het roddelblad. Of hij zijn mond voorbij heeft gepraat blijft vooralsnog onduidelijk. Privé meldt echter wel kort na dit interview: “Al een paar jaar leek de chemie tussen de zangers te verminderen en de pandemie gaf misschien de genadeklap. In Volendam weet men het inmiddels zeker: binnenkort gaan Nick & Simon officieel uit elkaar.”
Hun Simon & Garfunkel-tour die in september begint zou naar verluidt hun laatste zijn. “Dat maakt voor hen de cirkel rond”, zegt de desbetreffende bron van weekblad Privé: “Er zullen misschien nog wat dingen komen volgend jaar, maar het verhaal gaat dat de stekker er volgend jaar echt uitgaat. De mannen vinden het mooi geweest.”
0 Reacties