Ellende op Toppers-feest: Jeroen van der Boom weggestuurd

BNers
door Roland
zondag, 26 mei 2024 om 20:32
jeroen van der boom
De Toppers hebben dit weekend een spectaculaire show neergezet. In de Johan Cruijff ArenA zongen Jan Smit, Gerard Joling, Rene Froger en Jeroen van der Boom als vanouds de sterren van de hemel. Maar toch is het flink misgegaan gisternacht.

Afterparty

Na het concert besloot het kwartet om een VIP-afterparty te organiseren. Hiervoor waren een hoop bekende Nederlanders uitgenodigd.
Niets mis mee natuurlijk. Maar toen Jeroen van der Boom naar binnen wilde, werd hij door de beveiliging niet toegelaten. Hij werd zelfs weggestuurd. Dat laten meerdere bronnen weten aan Shownieuws, dat het gebeuren nu groot kopt op haar website.

Jeroen weggestuurd

De vrouw van Jeroen van der Boom, die ook zijn manager is, wil niet reageren op het incident. Het vermoeden bestaat dat het ging om een beveiliger die geen idee heeft wie Jeroen van der Boom is en hem daarom besloot te weigeren.
Van der Boom zou ook geen bandje om zijn pols hebben gehad, waarna de beveiliger waarschijnlijk helemaal argwanend werd.
Het is ook nog mogelijk dat de beveiliging 'de nieuwe Jeroen' niet herkende. In de afgelopen maanden is hij namelijk veel kilo's afgevallen.
Het is niet duidelijk of de zanger het feest alsnog bereikt heeft. De organisatie van De Toppers claimt van wel. De bronnen vertellen aan Shownieuws echter dat Van der Boom is weggestormd.

Poll

'Toppers klaar'

In de eerste alinea schrijven wij dat De Toppers 'de sterren van de hemel' hebben gezongen. Op social media is niet iedereen het daarmee eens.

NET BINNEN

nedfra

Oranjefans zijn er helemaal klaar mee: ''Nooit meer opstellen''

jun 21, 22:37

Nederland speelde vanavond het tweede EK-duel. In groep D was Frankrijk de tegenstander. Vooraf waren de verwachtingen hoog, maar daar kwam eigenlijk helemaal niets van terecht. De slechtste man aan o...

koeman

Oranje-kijkers gaan helemaal los: ''Haal hem eruit''

jun 21, 21:35

Het Nederlands Elftal speelt momenteel op het EK tegen Frankrijk. Vooraf zag Ronald Koeman kansen op een overwinning. Inmiddels is het rust. Nederland komt er sporadisch uit, maar het lijkt er meer op...

armpit

Je okselhaar kleuren is nu de zomertrend van 2024

jun 21, 20:38

Anno 2024 zien we steeds meer vrouwen die besluiten hun okselhaar lekker te laten groeien, maar er ook voor kiezen om het te verven. Inmiddels kunnen we zelfs spreken van een trend. Sterker nog: missc...

natasja froger

Natasja Froger schrikt van tarief Joost Klein: ''Zoveel heeft René nooit gevraagd''

jun 21, 19:19

Het Songfestival ligt alweer een tijd achter ons, maar Joost Klein blijft razend populair. De Europapa-Fries komt om in de boekingen, en rekent een flinke gage. Natasja Froger is zich het apelazerus g...