Ellie Lust betrokken bij zwaar auto-ongeluk

BNers
doorRolanddinsdag, 30 mei 2023 at 19:07
Ellie Lust betrokken bij zwaar auto-ongeluk
Ellie Lust is onlangs slachtoffer geworden van een 'forse aanrijding'. De voormalig politiemedewerker laat op haar Instagram een foto zien van haar auto, die flink beschadigd is. Ook vertelt ze wat de schade bij haar persoonlijk, en bij de andere bestuurder is.

Nieuwe auto

De aanrijding heeft volgens Ellie Lust inmiddels al twee weken geleden plaatsgevonden, maar Lust wil alsnog dat iedereen dit weet. Ze schrijft: ''Gelukkig geen letsel bij beide partijen. En dat is dan maar het allerbelangrijkste. Maar Lust heeft nog meer nieuws, want ze heeft een nieuwe auto gekocht.
''Dus...Toen maar de mooiste auto gekocht die ik ooit heb gehad. Vanmorgen opgehaald! Niet nieuw, maar niks mis met een goede en mooie tweedehands.'' In de tags laat ze weten dat het om een Audi Q2 gaat. Helaas deelt ze niets over bouwjaar en het aantal kilometers. De wagen is een compacte, luxe crossover en in de volksmond ook wel als een 'mini-SUV.

Ex-crimineel

In augustus vorig jaar deed Ellie een heftige onthulling. In de podcast Darmstad FM van Tina de Bruin heeft Ellie open kaart gespeeld over haar verleden. Wat blijkt? De geverfde blondine bekende vroeger van haar klasgenoot te hebben gestolen: ''Ik ben dus een ex-crimineel.''
Wat ze dan had gepikt? Een vergrootglaasje. in opdracht van haar moeder heeft ze het de volgende dag echter weer netjes teruggegeven. ''Ik heb heel voorzichtig de volgende dag het loepje weer teruggelegd. Ik kan me niet herinneren of iemand het gezien heeft, maar ik weet wel dat het zweet op mijn ruggetje stond.
0 Reacties