Ellie Lust doet ontluisterende bekentenis: ''Ben eigenlijk ex-crimineel''

BNers
doorRolandwoensdag, 03 augustus 2022 at 9:43
Ellie Lust doet ontluisterende bekentenis: ''Ben eigenlijk ex-crimineel''
Ellie Lust is zo'n beetje de meest bekende (ex) politievrouw van Nederland. In de podcast Darmstad FM van Tina de Bruin heeft Ellie open kaart gespeeld over haar verleden. Wat blijkt? De geverfde blondine blijkt heel wat op haar kerfstok te hebben. Zo bekent ze vroeger meermaals iets van klasgenootjes te hebben gestolen. ''Ik ben dus een ex-crimineel.''
In de podcast vertelt Ellie dat ze al op jonge leeftijd wist dat voor haar een toekomst weggelegd zou zijn bij de politie. ''Ik was vroeger wel bang voor de politie, maar dat kwam doordat ik soms dingen pikte van klasgenootjes.'' Wat Ellie dan zoal heeft gestolen? Een van de gestolen items was een vergrootglaasje.
Ellie Lust doet ontluisterende bekentenis: ''Ben eigenlijk ex-crimineel''

Loepje gestolen

''Ik zag dat loepje op tafel liggen, dat had ik niet maar ik vond het heel mooi. Dat heb ik heel stiekem in mijn zak gestopt. Dat kindje bemerkte het voordat de klas uitging.''
Ellie vertelt hoe het is afgelopen. ''Niemand mocht naar huis en de juf liet alle kinderen één voor één hun zakken leeghalen, "Kun jij je voorstellen hoe ik me achteraan die rij heb gevoeld, want ik wist dat ik aan de beurt zou komen en dat loepje brandde in mijn zak."
Maar het noodlot was Ellie op dat moment gunstig gezind, zo vertelt ze. "Kort voordat ik aan de beurt was zei de juf, die er klaar mee was: ik vind het wel genoeg zo, ga allemaal maar naar huis. Maar voor degene die het loepje heeft, ik hoop dat het morgen weer terugkomt..."
Ellie heeft het vergrootglas - in opdracht van haar moeder - daarna weer aan de rechtmatige eigenaar teruggegeven. "Ik heb heel voorzichtig de volgende dag het loepje weer teruggelegd. Ik kan me eigenlijk niet herinneren of het gezien is, maar ik weet wel dat het zweet op mijn ruggetje stond", aldus de oud-agente. "Ik ben dus eigenlijk een ex-crimineel, maar het was alleen nog niet strafbaar."
0 Reacties