Emile Ratelband haalt verwoestend uit naar slachtoffers The Voice

BNers
doorRolandmaandag, 11 juli 2022 at 9:49
Emile Ratelband haalt verwoestend uit naar slachtoffers The Voice
Emile Ratelband staat de laatste tijd weer wat meer in de spotlights en ditmaal niet vanwege allerlei onzin zoals het aanvechten van zijn leeftijd of het lopen over hete kolen. En nu heeft Emile een interview gegeven aan Panorama, waarin hij zijn mening geeft over de slachtoffers van The Voice of Holland.
Emile is er de man niet naar om iedereen naar de mond te praten, maar gaat nu wel heel ver met zijn opmerkingen over vrouwen die claimen aangerand te zijn.

Stelletje golddiggers

''Talpa heeft 35 miljoen euro gereserveerd voor schadevergoedingen, voor al die mensen die zogenaamd werden aangerand. Omdat Jeroen Rietbergen een opmerking maakte over een lekker kontje, of omdat een regisseur vroeg om een extra knoopje los te maken. Ik heb er geen andere woorden voor. Die vrouwen praten elkaar allemaal na. Puur om poen te vangen. Stelltje golddiggers zijn het. Dit heeft niks te maken met menselijk leed'', aldus Emile.

Emile geen vrouwenhater

Emile stoort zich eraan dat hij wordt neergezet als vrouwenhater. ''Is helemaal niet waar. Ik ben gewoon eerlijk en duidelijk. In de media, in mijn werk én in mijn privéleven.'' Hij heeft een voorbeeld over zijn eerlijkheid.
''Vorige week was ik bij een vriendje in Nederland op bezoek. Steekt ie een sigaretje op, begint dat wijf van hem meteen te zeiken. Of ie dat ding misschien op het balkon wilde oproken. Ik vraag aan die gozer: wie betaalt hier de hypotheek? Jij? Nou dan!''
''Laat dat wijf de tyfus krijgen, man! Als dat mijn wijf was geweest, had ik haar zo van dat balkon gesodeflikkerd. Nou, zijn vrouw zat er naast en hoorde het mij allemaal zeggen. Ze kromp helemaal in elkaar.''
0 Reacties