Ex-vriend Roy Donders: ''Hij speelt dat hij hetero is''

BNers
door Roland
dinsdag, 09 januari 2024 om 13:52
royke1
Nog geen 24 uur geleden zocht Roy Donders de media op met een grootste aankondiging. De Stylist van het Zuiden gaat namelijk een autobiografie op de markt brengen, genaamd 'Gewoon Royke'. Het boek is vanaf 14 mei aanstaande verkrijgbaar, maar zorgt nu al voor commotie door uitlatingen van zijn ex-liefje Marvin.

Roy Donders en Michelle

Aan Shownieuws laat de realityster weten de lezers een exclusief inkijkje te geven op zijn leven. En hiermee bedoelt hij onder meer dat er wordt teruggeblikt op hoog- en dieptepunten, waarbij hij open en eerlijk is over alle uitdagingen die hij heeft moeten doorstaan.
Dan kun je denken aan zijn serie Roy Donders: Stylist van het Zuiden, het moment waarop zijn kledingwinkel er financieel aan onderdoor ging, de optredens die hij heeft als volkszanger en de schaduwkanten van het bekend zijn. Of hij ook vertelt over de switch in zijn liefdesleven is onbekend. Roy viel voorheen alleen op mannen en is nu de trotse vader van een dochter met Michelle.

Ex reageert op boek Roy Donders

Shownieuws heeft Roy's ex-vriendje Marvin gevraagd wat zijn mening is over de aankomende autobiografie en Marvin laat zich verleiden tot een heftige uitspraak. Hij vreest niet dat hij slecht zal worden afgeschilderd, maar geeft wel aan zich kapotgeërgerd te hebben aan het 'ikgerichte' deel van Roy.
Marvin verwacht dan ook dat Roy voornamelijk veel over zichzelf zal schrijven. ''Er zal vast veel ik in het boek staan. Hij speelt nu overal de hetero dus hij zal zijn gay-periode wel zoveel mogelijk buiten beschouwing laten.'' Daarmee suggereert Marvin dus dat Roy zijn nieuwe geaardheid acteert.

Kliniek Roy Donders

Vorige maand kwam Roy om een hele andere reden in het nieuws. Omroep Brabant ontdekte dat hij in fillers bij klanten in zijn kliniek zette, terwijl hij helemaal niet medisch onderlegd is. Roy kwam met een heel verhaal dat hij cursussen had gevolgd en was 'erg geschrokken'.
Inmiddels is duidelijk dat hij tegen de wet heeft gehandeld. Roy was zich daarvan niet bewust, omdat er slechts een regel was veranderd. De website van de kliniek staat inmiddels op zwart, zo zien we wanneer we deze willen openen.

NET BINNEN

memphis depay

Memphis laat van zich horen na kritiek en maakt het nog erger

jun 22, 20:49

Memphis Depay is momenteel de meest besproken speler van het Nederlands Elftal. Niet omdat hij het nu zo fantastisch doet, maar omdat Oranje met een mannetje minder lijkt te spelen als hij meedoet. Me...

ioann mark kuznietsov q1ncovsaloc unsplash

Beroemde acteur uit populaire serie (56) plotseling overleden

jun 22, 20:25

Zeer verdrietig nieuws op deze zaterdagavond. Zojuist is bekendgeworden door acteur Taylor Wily plots is overleden. De 56-jarige Amerikaan maakte niet alleen furore op het witte doek, maar werd ook be...

sylvie meis

Sylvie Meis heeft een nieuw liefje (33) en dat is een hele bekende miljonair

jun 22, 18:36

Mannenverslinder Sylvie Meis heeft een nieuwe vriend en die werkt niet achter de kassa bij de Aldi. Nee, het zou volgens de Telegraaf gaan om een hele bekende miljonair. Iemand die vermoedelijk meer g...

memphis

Depay vertelt wat hij van zijn eigen prestatie vond: ''Die man is niet goed snik''

jun 22, 11:47

Memphis Depay speelde gisteren een belabberde wedstrijd tegen Frankrijk. Voetbal International gaf hem de allerslechtste beoordeling van alle spelers. Met een 4 als rapportcijfer kwam hij er nog goed...