Fans kunnen ogen niet geloven: Kees Flodder ziet er ineens heel anders uit

BNers
door Roland
zondag, 31 maart 2024 om 19:55
kees
Tatjana Šimić was vroeger toch wel een beetje de droomvrouw van Flodder-kijkende mannen. De blondine veroverde vele harten met haar rol als Kees Flodder. De Kroatische schone is inmiddels zestig lentes jong, maar ziet er nog steeds uit om door een ringetje te halen.

Tatjana knipt haar af

Het model verraste haar fanschare vorig week met een enorme metamorfose. Ze vond het tijd voor een nieuwe look, maar is nu nog verder gegaan.
Tatjana heeft besloten haar lange haren vaarwel te zeggen. Vorige week liet ze zich al kortwieken, maar nu is er nog meer vanaf. Niet dat het haar verkeerd staat. Integendeel. Op haar Instagram-account wordt 'Tatjaan' door fans overspoeld met complimenten. De algemene tendens is dat het haar schitterend staat. Wij sluiten ons daar helemaal bij aan:

Tatjana Šimić loopbaan

We moeten dit artikel aanvullen tot 200 woorden, dus hebben we besloten om maar wat te schrijven over de loopbaan van Tatjana Šimić. Dat ze bij het grote publiek bekend werd door haar rol in Flodder is duidelijk. Ze stond echter ook in de Playboy.
In december 2012 sierde ze de cover van de het magazine. Daarna werd ze het gezicht van sportschool Basic-Fit. Dat duurde tot eind 2014.

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19