FOTO: Straalbezopen Eva Jinek dartelt in gewaagd pakje door Amsterdam

BNers
door Roland
maandag, 05 december 2022 om 11:35
Eva
Jinek">Eva Jinek heeft weer eens vakantie. De presentatrice heeft een zwaar leven en werkt maar liefst zes maanden per jaar tegen een salaris van meer dan 1 miljoen euro.
De resterende zes maanden van het jaar viert Eva dus vakantie. Dat heeft ze dus erg goed uitonderhandeld met de directie van RTL. Maar wat doet Eva dan tijdens haar vakantie?

Amsterdam

Volgens Utopianieuws zet Eva de bloemetjes flink buiten. Afgelopen weekend was ze met vriendinnen wezen stappen. Story en Shownieuws melden dat Eva het er flink van genomen. Ze zou 'beschonken' en in 'gewaagde' kleding door de straten van Amsterdam hebben gelopen.
Die gewaagde kleding heeft trouwens betrekking op een zuid-Duits-Oktoberfest-jurkje. Hierdoor viel haar boezem er steeds bijna uit.

Eva reageert

Eva heeft dit zelf allemaal maar bekend, omdat ze bang is dat er straks foto’s en filmpjes op de juice kanalen belanden. Eva zegt er dan ook zelf het volgende over.
Binnenkort zullen er wel foto’s en filmpjes van verschijnen, maar Eva dacht laat ik het maar alvast weten dat ik me wellicht misdragen heb en dat ik stomdronken was dan als er foto’s of filmpjes van verschijnen dan weet iedereen dat het van die avond was.

NET BINNEN

bb

B&B Vol Liefde-kijkers zijn er klaar mee en gaan helemaal los

jul 18, 21:41

Het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde is sinds maandag op televisie te zien. Vanavond zagen we onder meer deelnemer Anja, die in Frankrijk woont. Ene Joop komt op bezoek, maar kijkers storen zich giga...

ing

ING-klanten krijgen melding na inloggen in app: ''Dit is dwang''

jul 18, 20:34

De ING-bank maakte eerder deze week bekend dat contactloos betalen per 1 september niet langer mogelijk is via de ING Bankieren App. Per die datum is dat alleen nog mogelijk met Google Pay. En dat roe...

onweeeeeeer

Zomer alweer voorbij, er komt noodweer aan

jul 18, 20:09

Vandaag, morgen en aanstaande zaterdag heeft het er alle schijn van dat we te maken krijgen met zomer in Nederland. De prognoses geven aan dat de temperaturen op sommige plekken boven de 30 graden kun...

joost klein

AVROTROS duidelijk over deelname aan Eurovisie 2025

jul 18, 19:09

Het Eurovisiesongfestival is voor Nederland dit jaar uitgelopen op een enorme deceptie. Inmiddels heeft het er alle schijn van dat 'we' volgend jaar niet mee zullen doen aan het liedjesfestijn. En dat...