FOTO: Straalbezopen Eva Jinek dartelt in gewaagd pakje door Amsterdam

BNers
door Roland
maandag, 05 december 2022 om 11:35
Eva
Eva Jinek heeft weer eens vakantie. De presentatrice heeft een zwaar leven en werkt maar liefst zes maanden per jaar tegen een salaris van meer dan 1 miljoen euro.
De resterende zes maanden van het jaar viert Eva dus vakantie. Dat heeft ze dus erg goed uitonderhandeld met de directie van RTL. Maar wat doet Eva dan tijdens haar vakantie?

Amsterdam

Volgens Utopianieuws zet Eva de bloemetjes flink buiten. Afgelopen weekend was ze met vriendinnen wezen stappen. Story en Shownieuws melden dat Eva het er flink van genomen. Ze zou 'beschonken' en in 'gewaagde' kleding door de straten van Amsterdam hebben gelopen.
Die gewaagde kleding heeft trouwens betrekking op een zuid-Duits-Oktoberfest-jurkje. Hierdoor viel haar boezem er steeds bijna uit.

Eva reageert

Eva heeft dit zelf allemaal maar bekend, omdat ze bang is dat er straks foto’s en filmpjes op de juice kanalen belanden. Eva zegt er dan ook zelf het volgende over.
Binnenkort zullen er wel foto’s en filmpjes van verschijnen, maar Eva dacht laat ik het maar alvast weten dat ik me wellicht misdragen heb en dat ik stomdronken was dan als er foto’s of filmpjes van verschijnen dan weet iedereen dat het van die avond was.

NET BINNEN

ruud gullit

Ruud Gullit reageert: dit vindt hij van supporters die zich bruin schminken om op hem te lijken

jun 18, 21:21

In de afgelopen dagen is er veel te doen geweest over een paar Nederlandse voetbalfans die op de tribune zaten tijdens het EK-duel tussen Polen en Nederland. De supporters zaten verkleed als Ruud Gull...

louisa janssen

Louisa Janssen in diepe rouw: ''Plotseling overleden''

jun 18, 20:07

Louisa Janssen verkeert in een zwaar rouwproces. Nadat ze twee jaar geleden haar broertje al verloor, is ze nu wederom een familielid kwijtgeraakt. Haar oom is totaal onverwachts overleden, en op Inst...

reinier

Victor Reinier heeft een nieuwe vriendin, maar die is nog getrouwd

jun 18, 19:20

Victor Reinier lust er wel pap van. De acteur is nog niet officieel uit elkaar met Aimée Kiene, maar volgens Juicechannel zijn de twee al een tijdje niet meer samen. Reinier zou inmiddels een nieuwe v...

pexels toon de vos 11925052 6208447

Weeronline waarschuwt voor overstromingen: Hier gaat het straks gigantisch los

jun 18, 14:19

Vandaag is een kletsnatte dag, waarbij een intensief regengebied over ons land trekt. Naast veel neerslag, gaat het mogelijk ook fel onweren. Het zuidoosten van het land moet zich opmaken voor zwaar n...