(Foto's) Bridget Maasland vraagt jouw mening over haar billen

BNers
dinsdag, 22 maart 2022 om 8:34
bridget maasland
We kennen Bridget Maasland natuurlijk van haar iconische selfies. De diva is erg actief op sociale media, en geeft al haar volgers regelmatig een inkijkje in haar leven. Zo deelt ze regelmatig haar outfits.

Bridget Maasland

Maar wie actief is op sociale media weet ook dat je kritiek kan verwachten. Als we Bridget mogen geloven heeft ze de afgelopen tijd veel complimenten en kritiek gekregen over haar billen. Zo deelde de blondine een foto waarin ze poseert in een strak yogapakje, maar ook één in een meer casual outfit als de zogenaamde 'look of the day'.
Toch heeft Bridget Maasland een vraag aan haar volgers: “Deze 2 foto’s heb ik op dezelfde dag afgelopen week gemaakt. Beide hebben op mijn insta story gestaan voor ‘look of the day’. Op foto 1 kreeg ik louter positieve reacties voornamelijk over mijn (goeie) kont. Op foto 2 kreeg ik veel positieve reacties maar ook een aantal negatieve over over mijn (te kleine) kont. Snap jij het nog?! Mijn reactie: ‘lekker belangrijk’”

Andere invalshoek

Haar volgers wisten precies wat er aan de hand was, namelijk de hoek waaruit de foto is genomen: “Zo zie je maar. Als je vanuit een ander perspectief iets bekijkt kan het beeld heel anders overkomen.”

NET BINNEN

mariska en frans bauer

De Bauers-kijkers gaan los over bijzonder fragment

apr 18, 21:34
eden golan

Zeer heftig nieuws over deelnemer Eurovisie: ''Dit is abnormaal''

apr 18, 20:58
max verstappen

Onverwacht: Deze partij krijgt de F1-uitzendrechten voor vijf jaar

apr 18, 18:12
gordon

Vreselijk: Datingpartner van Gordon dood gevonden

apr 18, 17:08