Geweldig nieuws voor presentator Alberto Stegeman!

BNers
doorshowbladdinsdag, 02 augustus 2022 at 8:28
Geweldig nieuws voor presentator Alberto Stegeman!
Wij kijken altijd met heel veel plezier naar de programma's die Alberto Stegeman maakt. Denk bijvoorbeeld aan Undercover in Nederland. En raad eens? We mogen nog veel langer genieten van de programma's die hij maakt. Op Twitter heeft hij namelijk groots nieuws bekend gemaakt.

Nieuw contract

Want wat blijkt? Hij mag in ieder geval tot en met 2024 doorgaan met het hitprogramma Undercover in Nederland. Dat maakt de 51-jarige presentator zelf bekend via Twitter. Hij schrijft hierover: "Mooi nieuws!", begint Stegeman zijn bericht. "Nieuwe afspraken gemaakt met Talpa. Undercover in Nederland gaat sowieso door tot en met 2024." Een nieuw seizoen van het undercoverprogramma start op zondag 14 augustus op SBS6. "Daarover later meer."
En daarmee heeft hij een behoorlijke mijlpaal bereikt. Het programma is namelijk al sinds 2005 te zien op de Nederlandse televisie. In het programma gaat hij undercover op bezoek bij bedrijven of personen die mogelijk aan oplichting of andere illegale activiteiten doen en probeert hij ze te ontmaskeren.
Geweldig nieuws voor presentator Alberto Stegeman!

Meerdere arrestaties

Het programma was zo succesvol dat in navolging van de show al meerdere arrestaties zijn verricht. Ook zijn er al een aantal mensen veroordeeld. Dat geldt overigens ook voor Alberto zelf. Na aanleiding van het plaatsen van een nepbom bij een legerplaats in 2018, moest hij namelijk zelf voor de rechter verschijnen.
0 Reacties