Glennis Grace dumpt vriend en gaat verder met een voetballer

BNers
door Roland
vrijdag, 29 maart 2024 om 16:25
glennis
Glennis Grace staat weer vol in de picture. Vorig jaar maakte ze vol trots bekend een relatie te hebben met producer Boyd. Vandaag laat de zangeres weten dat de relatie op de klippen is gelopen. Maar wat is hier nu exact gebeurd?

Glennis Glace dumpt vriend

Op het juicekanaal Reality.FBI vraagt een volger of Glennis nog met 'die Boyd' gaat. De volger heeft al een tijdje niets meer gezien op het kanaal van Glennis. ''Normaal was het: Boyd dit, Boyd dat, met hartjes. Al tijden niets voorbij zien komen.''
Reality.FBI heeft Glennis gevraagd of ze nog samen is met Boyd. De zangeres laten weten dat het inmiddels al een maand over is. Ze geeft niet aan wat de reden van de breuk is, maar het juicekanaal laat weten dat Glennis gelinkt wordt aan een voetballer van een club in Haarlem. De zangeres is hiernaar gevraagd, maar ze wilde hier niets over kwijt.

I love you

Dan weet je het meestal wel. Wat de hele situatie nog vreemder maakt, is dat ze twee maanden geleden deelde hoe zielsgelukkig ze was met Boyd.
Op Instagram schreef ze toen: ''Het is een jaar geleden...Jij kwam in mijn leven toen mijn leven op z'n kop stond. Je raakte mijn hart op een manier waarvan ik dacht dat niemand dat ooit meer kon doen. Zo werden wij één en wij werden ons. I love you.''
Nauwelijks dertig dagen na dit bericht mocht Boyd zijn spullen dus pakken. De vraag blijft wat er echt gebeurd is. Daar komen we ongetwijfeld vanzelf achter.

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19