Glennis Grace heeft een nieuwe vriend en dat is een hele bekende

BNers
door Rolandwoensdag, 17 mei 2023 om 12:42
gar
Glennis Grace blijkt tussen het uitvoeren van haar taakstraf nog tijd te hebben om verliefd te worden. De geruchten dat ze een nieuwe liefde zou hebben, blijken te kloppen. De zangeres bevestigt dat ze iemand gevonden heeft waarmee ze heel gelukkig is.

Taakstraf

Het is net iets meer dan een jaar geleden dat Glenda Batta (de echte naam van Glennis Grace) samen met haar ex-vriend Dion op hoge poten naar de Jumbo trokken en zich schuldig maakten aan het aanpakken van enkele minderjarige supermarktmedewerkers.
Vorig jaar zomer kwam er alweer een eind aan de relatie. Misschien vonden de twee elkaars wandaden niet meer leuk. Afgelopen november kregen de twee hun straffen te horen. Glennis kwam er makkelijk vanaf met maar 200 uurtjes werken in een verzorgingstehuis. Afijn, tussen het billenwassen door heeft Grace dus een nieuwe man aan de haak weten te slaan. Het gaat om producer Boyd.

Producer Boyd

Boyd kennen we niet zo goed, maar het is wel duidelijk dat hij niet vies is van werken met mensen die iets op hun palmares hebben staan. Zo werkte hij samen met niemand minder dan Bilal Wahib. Die verleidde een klein kindje om zijn jongeheer uit zijn broek te halen in ruil voor geld tijdens een livestream op Instagram. En nu is hij samen met Glennis Grace.
Anyway, Edwin Smulders van Story is in de bosjes gaan liggen en heeft de eerste foto's van de tortelduifjes in zijn bezit. Die deelt hij in het weekblad. Glennis bevestigt de relatie, maar wil er verder niet veel over zeggen: ''Maar de beelden spreken voor zich'', lacht ze.

NET BINNEN

patty12

Volgers gaan helemaal los op Patty Brard vanwege nieuw kapsel

maa 01, 19:30
jeppe1

MAFS-koppel gaat vermomd over straat en is nog steeds samen

maa 01, 11:31
sylvie1

Sylvie Meis is bezig met getrouwde man en dat is geen onbekende

maa 01, 10:29
mafs

MAFS-Jantine verraadt per ongeluk uitkomst van huwelijk met Jeppe

feb 29, 11:46