'Glennis Grace sloeg keihard op Jumbo-medewerker in'

BNers
door Roland
dinsdag, 25 oktober 2022 om 21:33
Glennis
Bronnen rondom het onderzoek naar de rol van Glennis Grace bij het inmiddels zeer bekende geweldsdelict in een Jordaanse Jumbo zijn vernietigend in hun conclusie: Glennis Grace is de aanstichter van de vechtpartij.
Glennis, Glenda Batta voor ingewijden, blijkt de eerste klap gegeven te hebben. De zangeres ging op 12 februari verhaal halen nadat supermarktmedewerkers haar zoon uit de winkel hadden gezet. Die leek het wel leuk een e-sigaretje in de winkel te roken.

Zoon ook agressief

Toen medewekers de jongen aanspraken op zijn gedrag, ontstond een akkefietje. Glennis' zoon zou daarbij woest zijn geworden en op de medewerkers ingeslagen hebben.
Camerabeelden wijzen uit dat Glennis 1.5 uur na het incident aankomt bij Jumbo, waar drie kameraden haar al op stonden te wachten. Het viertal loopt de winkel in en splitst op, waarbij er nadrukkelijk gezocht wordt naar het personeel.

Klap op hoofd

Glennis en een agressieve vriend besluiten vervolgens twee personeelsleden in te sluiten, waarbij Glennis tekeer gaat. Na enkele seconden mept Glennis een van de jongens met 'half gebalde vuist' tegen zijn hoofd. Een collega van het slachtoffer krijgt eveneens klappen van de groep, terwijl een medewerker die zijn collegae wilde helpen het ook te verduren krijgt.

Jumbo uitgevlucht

De ophef duurt ongeveer 10 minuten, waarna Glennis en haar vrienden de zaak uitvluchten. De politie komt snel in actie en arresteert de zangeres. Glennis zit in totaal 3 dagen vast.
Morgen moet de zangeres samen met vijf anderen voor de rechter verschijnen, terwijl twee minderjarige verdachten een dag later mogen uitleggen waarom zij zich misdragen hebben.

NET BINNEN

ruud gullit

Voetbalfans laaiend, gaan helemaal los over deze 3 Oranjefans

jun 17, 13:34

Nederland won gisteren 1-2 van Polen, maar op social media gaat het heel ergens anders over. Kijkers uit het buitenland reageren laaiend op drie Oranjefans die voor de dag kwamen als imitatie van Ruud...

memphis

Medium Liesbeth weet het zeker: zoveel goals gaat Memphis op dit EK maken

jun 17, 12:57

Het EK voetbal is begonnen en het Nederlands Elftal heeft de eerste wedstrijd direct met 1-2 gewonnen van Polen. Memphis Depay bakte er geen pepernoot van, maar volgens paragnost Liesbeth van Dijk gaa...

geldmaat

Contant geld pinnen niet meer gratis: dit bedrag ga je per opname aftikken

jun 17, 10:53

Anno 2024 zijn er steeds minder mensen die contant betalen, of flappen uit een automaat halen. Betalen met munt- en briefgeld is tegenwoordig een stuk minder populair dan afrekenen met een pinpas of m...

guus meeuwis concert

Concert Guus Meeuwis stilgelegd, publiek moet snel weg

jun 16, 20:53

Lichte paniek vanavond in het Philips-stadion. Het Groots met een zachte G-concert van Guus Meeuwis is vanavond kort stilgelegd en fans die op het veld van de Eindhovense club stonden, moesten het vel...