Gordon wil niet meer verder leven: ''Ga vanavond weg''

BNers
door Roland
maandag, 11 maart 2024 om 10:09
gordon
Het gaat niet goed met Gordon. De zanger maakte recent een comeback, maar die viel zo slecht dat hij uit emotie direct alles weer annuleerde. En nu is er nog meer slecht nieuws, want Gordon wil niet meer verder leven. Dat beweert Dennis Schouten.

Dronken Gordon wil stoppen

Dennis Schouten onthulde onlangs bij Roddelpraat dat hij zwaar ongelukkig is. Hij wil 'nog een paar jaar mee' en neemt dan de regie over zijn leven. In de nieuwste uitzending van het YouTube-programma, onthult hij door Gordon gebeld te zijn.
''Hij was dronken en hing huilend aan de telefoon.'' Dennis krijgt te horen dat Gordon zelf ook dood wil. ''Hij zei: ik heb twee pogingen gedaan, en ik sluit niet uit dat ik vanavond poging nummer drie ga doen. Ik ben helemaal alleen.''

Toch maar niet

Gordon vertelt ook dat hij zijn theatertour heeft teruggetrokken, omdat mensen hem kapot willen maken. ''Het gaat niet meer om mijn muziek. Ze spelen het op mij. Ik ben een goed en mooi mens, maar ze spelen alles op mij. Mensen willen me dood. En als dat moet gebeuren, dan ga ik dat doen.''
Jan Roos haakt in en gaat heel ver. Hij hoopt dat Gordon er een einde aan maakt. ''Je bent een k*nkerhond'', zo merkt hij nog op. Gordon zou naar de uitzending van Roddelpraat komen, maar dat is niet gebeurd. Slechts een dag voor de uitzending zegt hij via WhatsApp af.
Dat is goed nieuws, want dat betekent dat Gordon er toch geen einde aan gemaakt heeft. Het fragment kun je onderstaand bekijken:

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19