Groot nieuws over Johnny de Mol bekendgemaakt

BNers
doorRolandmaandag, 22 mei 2023 at 12:22
Groot nieuws over Johnny de Mol bekendgemaakt
Johnny de Mol is nu al een tijdje niet meer op televisie. In oktober maakte hij huilend bekend te stoppen bij HLF8, maar op 20 januari keerde hij toch terug. Hij zou dan alleen de vrijdagavonden gaan doen. Dat liep uiteindelijk nergens op uit, want op 7 april jongstleden viel het doek.

Shima Kaes

Het is algemeen bekend dat het niet zo lekker ging met Johnny. In 2020 stapte zijn ex-vriendin Shima Kaes naar de politie en klaagde Johnny de Mol aan voor mishandeling en poging tot doodslag. Dat zou zijn gebeurd tussen januari en mei 2015. Lekker op tijd, om daar vijf jaar later ineens aangifte van te doen. Maar goed, Shima achtte zichzelf kansrijk.
Het Openbaar Ministerie maakte daar korte metten mee en seponeerde de hele boel vanwege gebrek aan bewijs. Dit tot ergernis van Kaes, die via haar adviseur Karim Aachboun in januari dit jaar dreigde 'het bewijs' openbaar te maken. Dat is tot op heden niet gebeurd.''Hoe en wanneer dat zal plaatsvinden, zal ik later bekendmaken''. zo vertelt Karim.

Terug op televisie

En dan nu het positieve nieuws, want Johnny de Mol keert weer terug op televisie. Vanaf volgende maand wordt hij quizmaster in het splinternieuwe televisieprogramma De Kwis met Ballen. Dat heeft Talpa zojuist laten weten middels een persbericht.
In de zomerse show strijdt elke aflevering een vijfkoppig team om een geldprijs. Hoe verder het team komt, hoe meer geld er valt te verdienen. Maar bij een fout antwoord volgt een nat pak: de speler wordt dan door een bal in een zwembad geduwd. De eerste aflevering wordt op 24 juni uitgezonden.
Wat vind jij van de terugkeer van Johnny de Mol op televisie? Laat het weten in de comments!
Groot nieuws over Johnny de Mol bekendgemaakt
0 Reacties