Groot nieuws over Marco Borsato, is hij toch onschuldig?''

BNers
doorRolandwoensdag, 17 mei 2023 at 21:51
Groot nieuws over Marco Borsato, is hij toch onschuldig?''
We hebben allemaal meegekregen hoe ontzettend zwaar Marco Borsato het al tijden heeft. Sinds hij door meerdere vrouwen van een aantal zaken beschuldigd wordt, heeft iedereen Marco gecanceld. Maar nu zijn er updates en die lijken prima uit te pakken voor hem.

Grensoverschrijdend gedrag

Volgens de website loesoe.nl zijn het hele belangrijke updates. De autoriteiten lijken namelijk te twijfelen aan de schuld van de zanger. Marco werd 'betrapt' op 'mogelijk' grensoverschrijdend gedrag dankzij een dagboek van een fan. Die zou hebben beschreven wat haar jarenlang was aangedaan. Haar moeder, groot aanhanger van de zanger, ontdekte de passages.
Maar hier bleef het niet bij, want toen kwamen de aantijgingen over zijn gedrag bij The Voice of Holland. Het OM heeft die zaak al laten vallen, omdat er geen bewijs voor is. De enige zaak die er momenteel nog loopt, is dus die van het meisje en haar dagboek. Dat duurt ontzettend lang. Een reden hiervoor is dat het handschrift van het 'slachtoffer' wordt onderzocht.

Onschuldig?

Inmiddels heeft het OM het meisje gevraagd om andere geschreven documenten te overleggen. Hieruit zou dan moeten blijken dat haar handschrift authentiek is en overeenkomt met het dagboek. Dit is al lang geleden door haar ingediend, maar de uitkomst is nog steeds onbekend.
Maar zelfs wanneer het overeen blijkt te komen, betekent dat niet direct dat Marco schuldig is. Een zedenzaak is vaak een juridisch gevecht tussen twee personen. De rechtbank hoeft het dagboek natuurlijk niet aan te merken als bewijs. Al helemaal niet omdat het meisje het zelf geschreven heeft. Het lijkt erop dat het tij gekeerd is, al is het natuurlijk afwachten.
Groot nieuws over Marco Borsato, is hij toch onschuldig?''
Bron: Loesoe.nl
Beeld: YouTube
0 Reacties