Groot nieuws over Rob de Nijs bekendgemaakt

BNers
door Rolandzaterdag, 27 mei 2023 om 11:47
Nijs4
Rob de Nijs (80) herstelt momenteel in een revalidatiecentrum nadat hij vorige maand in zijn woning niet goed was geworden. Na een pittige tijd in het ziekenhuis, herstelt hij nu van die perikelen. Multimiljonair Joop van den Ende vrolijkt hem iets op.

Musical

In een interview met Privé, dat gisteren werd gepubliceerd op de website van De Telegraaf, laat Van den Ende de lezers weten dat er een schitterend en gedenkwaardig eerbetoon aan de Nederlander aan zit te komen. Zijn team en MediaLane zijn namelijk bezig met een musical.
"Ik vind dat hij een enorm eerbetoon verdient. Een zanger die altijd zijn eigen weg is gegaan, nooit met de flow mee, en daardoor een repertoire heeft opgebouwd dat niet alleen zestig jaar overspant, maar ook nog eens zo veelzijdig is dat er een geweldige voorstelling van te maken is", aldus de musicalmagnaat die Rob de Nijs al heel erg lang kent.

September volgend jaar

Volgens Joop van den Ende wordt er al geruime tijd gewerkt aan de musical. ''Vorig jaar rond deze tijd is Rob zelf nog naar het DeLaMar gekomen om te vertellen hoe hij het allemaal voor zich zag. Hij wilde een fantasieverhaal als Mamma Mia of zijn eigen leven.
''Ik wilde het liefst inzetten op dat laatste. Want het leven van Rob de Nijs. Dat is, om het zachtjes te zeggen...'', zo besluit Van den Ende. De musical moet uitkomen in september 2024.

NET BINNEN

suzannemafs

MAFS-Suzanne is Bastiaan al zat: ''Geen spanning''

feb 27, 22:58
wendyvanhout

'Wendy in verwachting van Peter, laat haar buik op Instagram zien'

feb 27, 19:33
brand1

Victor Brand deelt vreselijk nieuws: ''Het gaat niet goed''

feb 27, 13:29
renefroger

Ajax moet eigen stadion uit: ''Toppers-concert gaat voor''

feb 27, 12:53