Groot verdriet voor kersverse moeder Marieke Elsinga 

BNers
door Rolandmaandag, 02 januari 2023 om 16:17
Marieke
Marieke Elsinga is onlangs voor het eerst moeder geworden en dat is te merken ook. Ze klaagt steen en been over allerlei kwaaltjes waar andere vrouwen ook last van hebben, maar dat niet direct op sociale media gooien.

Zware kut

Zo had Marieke recent last van een 'zware kut'. Nu heeft ze weer ergens anders last van. Op Instagram deelt ze een foto waarop haar benen ingepakt zitten met wc-papier. Tijdens haar zwangerschap ontdekte ze een jeukend plekje op haar linkerbeen.

Jeuk

"Het groeide uit tot meerdere plekken op beide benen, werd bestempeld als zwangerschapsjeuk en zou na de bevalling wel verdwijnen", zo schrijft Marieke.
Maar de jeuk ging niet weg en werd alleen maar erger. "Inmiddels - bijna acht weken na mijn bevalling - doet staan zeer, ga ik soms gek van de jeuk onder een koude douche en neemt m’n vriend me dansend mee door de woonkamer om me af te leiden."

Verdriet

Marieke wil het verhaal delen om andere vrouwen te waarschuwen voor wat er met een lijf gebeurt tijdens en na een zwangerschap. Ze vindt het overigens wel leuk om een kind te hebben, dat scheelt. Al is ze soms in haar hoofd "geen ruimte" voor de kleine. Door de jeuk. "Ontzwangeren is een f*cking zwaar proces", aldus Elsinga.

NET BINNEN

maan

Maan laat eindelijk van zich horen en bevestigt wat fans al dachten

maa 02, 8:55
patty12

Volgers gaan helemaal los op Patty Brard vanwege nieuw kapsel

maa 01, 19:30
jeppe1

MAFS-koppel gaat vermomd over straat en is nog steeds samen

maa 01, 11:31
sylvie1

Sylvie Meis is bezig met getrouwde man en dat is geen onbekende

maa 01, 10:29