Groot verdriet voor Rachel Hazes

BNers
door Roland
zaterdag, 11 februari 2023 om 18:48
Rachel
Rachel Hazes vindt het niet leuk dat haar eigen dochter een rechtszaak tegen haar is gestart. Volgens Rachel weet Roxeanne 'heel goed' dat haar moeder "altijd de beste intenties" heeft gehad.
In de rechtszaal liet Hazes haar emoties nogmaals blijken. "Ondanks dat Roxeanne er niet bij is, hoop ik oprecht dat het voor haar duidelijk wordt hoe het daadwerkelijk zit. Als Roxeanne eerlijk is en terugdenkt, weet ze dat ik als moeder diep in mijn hart altijd het beste heb gewild voor mijn kinderen."

Leed

Rachel Hazes heeft de laatste paar weken 'ongelofelijk veel over zich heen gekregen'. Dat zei haar advocate Annemiek van Spanje donderdag tijdens de behandeling van het kort geding.
Volgens Van Spanje spreekt is het 'leed' voor haar cliënte 'entertainment voor Nederland'. 'Er zit hier een moeder tegenover, figuurlijk gezien dan, haar dochter.'

Kort geding

Roxeanne heeft haar moeder voor de rechter gedaagd omdat zij denkt dat Rachel zich ten onrechte profileert als de erfgename van wijlen André Hazes.
Die zaak spande zij samen aan met een voormalig testamentair bewindvoerder. Roxeanne eist dat haar moeder zich niet meer profileert als erfgename van de volkszanger en haar meisjesnaam, van Galen, weer opvoert.

NET BINNEN

nicolette kluijver

Vreselijk verdriet voor Nicolette Kluijver: "Dit gun je niemand"

apr 19, 21:01
gordon is woest

Gordon gaat compleet uit zijn dak tegen RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade

apr 19, 16:47
petergillis

Dit is de man die Peter Gillis gaat opvolgen en dat is een hele bekende

apr 19, 12:38
wendy van dijk

Wendy van Dijk legt werk opnieuw neer: "We steunen haar"

apr 19, 11:47