Rachel Hazes

Iemand die totaal niet uit het nieuws weg te denken is, is natuurlijk Rachel Hazes. Elke week is er wel een nieuwe reden, waardoor ze in het nieuws verschijnt. Dit kan natuurlijk positief zijn, maar in het geval van Rachel Hazes is dit vaak het tegenovergestelde.

Wie is Rachel Hazes?

Rachel Hazes is in Nederland vooral bekend geworden als de vrouw van wijlen  volkszanger André Hazes Sr. Ondanks dat André al in 2004 is overleden, is de bekendheid van Rachel niet gedaald.
Dit heeft voornamelijk te maken met de constante evenementen en merchandise betreffende André. Rachel laat namelijk geen kans schieten om geld te verdienen, met de nog steeds immense populariteit van André.

Waar woont Rachel Hazes?

Dat de verkoop van alle merchandise en evenementen haar geen windeieren heeft gelegd, is inmiddels wel duidelijk. Rachel woont namelijk in een prachtige luxe vrijstaande villa, in het dorpscentrum van Mijdrecht.
Haar woning heeft een totaal woonoppervlakte van maar liefst 208 vierkante meter. De villa is voorzien van alle luxe zoals een inpandig zwembad en een sauna. Rachel heeft de woning aangekocht voor een bedrag van € 535.000.

Hoe oud is Rachel Hazes?

Rachel werd op 3 maart 1970 geboren in Rotterdam en groeide op in een slagersgezin. De ouders van Rachel waren een fervent fan van haar overleden echtgenoot, André Hazes Sr. Ze werd daarom ook vaak meegenomen naar de cafés, waarin André optrad. Enkele jaren later kregen Rachel en André een relatie, waarna ze uiteindelijk in het huwelijksbootje zijn gestapt.
Samen kregen ze twee kinderen: Roxeanne (1993) en André Jr. (1994). Beide kinderen hebben afstand gedaan van hun moeder en er is van geen enkel contact nog sprake.

Het laatste nieuws over Rachel Hazes

News