Hans van der Togt (76) getroffen door beroerte

BNers
door Roland
woensdag, 13 maart 2024 om 11:10
hansvandertogt
Zeer heftig nieuws rondom Hans van der Togt. De oud-presentator is afgelopen donderdag met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Daar werd vervolgens een TIA, een lichte beroerte, vastgesteld. Dat laat Hans nu weten aan Story.

Hans van der Togt beroerte

Aan het weekblad vertelt hij: ''Ik werd middenin de nacht wakker en ik kon niets meer.'' Hij was totaal in de war. ''Niets functioneerde meer, ik kon niet meer bewegen. Ik wilde naar mijn telefoon toe, zelfs dat lukt niet meer.''
Hans denkt dat het vanzelf weer overgaat en valt weer in slaap. Wanneer hij wakker wordt lijkt alles weer prima in orde met hem. Van der Togt besluit om gewoon de hond uit te gaan laten. Dat ging niet helemaal goed en hij was 'ontzettend wankel'.
''Ik dacht alleen maar: wat is er met me gebeurd? Wat is er in godsnaam met me aan de hand?'' Hans gaat naar zijn neef toe, die vlakbij hem woont. Die bekijk Hans en schrok zich te pletter. ''Die heeft meteen 112 gebeld en toen is de ambulance gekomen.''

Gillende sirenes

En toen is het snel gegaan. De ziekenwagen heeft Hans met 'gillende sirenes' naar de afdeling Neurologie van het AMC gebracht. Daar kwam naar voren dat de presentator was getroffen door een TIA, een beroerte waarbij een stolsel vastloopt in de hersenen.
Hans is inmiddels weer thuis, maar is vanzelfsprekend flink geschrokken. We wensen hem veel beterschap met het herstel.

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19