Heftig: Mattie Valk verbergt groot geheim over 'zijn' kinderen

BNers
door Roland
maandag, 08 mei 2023 om 16:47
Vajsw
Mattie Valk kennen we natuurlijk allemaal als die hele aardige jongen van Qmusic. In 2016 liet hij weten dat de tweeling die Kirsten Willemstein op de wereld zette, tot zijn eigen verbazing niet van hem is. Dit verhaal krijgt nu een behoorlijk pikant staartje.

Kinderen

Vesper en Bo, een tweeling, werden in 2016 al na slechts 26 weken geboren. Niet veel later deelde een onthutste Mattie dat hij tot zijn stomme verbazing had uitgevonden dat het zijn kinderen helemaal niet zijn. Althans, Valk is niet de biologische vader van de twee. Daar schreef hij destijds het volgende over:
''De kwetsbaarheid van twee pasgeboren kinderen brengt me naar plekken van mezelf die ik nog niet kende”, zo schreef Mattie. Er is in de meest extreme vormen angst, geluk, verdriet. Maar de afgelopen periode heeft vooral ongeloof de boventoon gevoerd toen bleek dat ik niet de biologische vader ben van de twee vechtertjes.” Hoe bizar wil je het hebben?

'Verhaal zit anders in elkaar'

Mattie en Kirsten hebben destijds een punt achter hun relatie gezet, maar hebben belangrijke vragen verder niet beantwoord. Hoe is hij dit te weten gekomen en wie is dan eigenlijk wel de vader? Allemaal vragen waar hij nooit openheid van zaken over heeft gegeven. En dat is vrij opmerkelijk in de optiek van Yvonne Coldewijer. Die heeft nu een bommetje gedropt.
We zijn inmiddels zeven jaar verder en Yvonne meldt het volgende: ''Ik ontving een bericht van een spion dat dit verhaal 'heel anders in elkaar steekt dan Mattie de buitenwereld wil doen laten geloven'. Omdat het slechts door een iemand is bevestigd, wil Yvonne meer weten. Ze heeft een oproep geplaatst aan mensen in de omgeving van Mattie en/of Kirsten, om haar anoniem te vertellen hoe het zit.
Daar zullen we binnenkort vast meer over horen...Het lijkt ons voor Mattie desondanks erg pijnlijk dat dit na zo'n lange tijd weer opgerakeld wordt. Ohja, Valk maakte vanmorgen trouwens ook bekend dat zijn relatie met Jamy op de klippen is gelopen.

NET BINNEN

memphis

Memphis Depay heeft een nieuwe vriendin en dat is een heel bekend model

jun 21, 11:46

Memphis Depay is momenteel natuurlijk DE sterspeler van het Nederlands Elftal. Hij hoeft nog slechts een paar keer raak te prikken om de topscorer aller tijden te worden. Maar ook buiten de lijnen sco...

linda de mol

'Vieze Jeroentje' bedroog Linda met de dochter van DEZE zangeres

jun 21, 10:38

Vorige maand werd duidelijk dat het Openbaar Ministerie niet voldoende bewijs heeft kunnen vinden om Jeroen Rietbergen, in de volksmond bekend als 'Vieze Jeroentje' voor de rechter te brengen. Toch bl...

pexels olly 3812749

Tropische hitte onderweg: het wordt nog heter dan gedacht

jun 21, 10:12

Heerlijk nieuws op deze vrijdagochtend. Het heeft het namelijk alle schijn van dat de zomer op losbarsten staat. Eerst moeten we vandaag nog even door wat buien en onweer heen, maar daarna kan het viz...

fans

Het doek is gevallen: Vitesse verdwijnt na 132 jaar

jun 20, 21:28

Verwoestend nieuws voor supporters van de Arnhemse voetbalclub VItesse. Volgens Voetbal International zal de KNVB aanstaande maandag de proflicentie intrekken. Dit heeft catastrofale gevolgen, want na...