Het gaat erg slecht met het dochtertje van Miljuschka

BNers
doorshowbladmaandag, 06 december 2021 at 13:29
Het gaat erg slecht met het dochtertje van Miljuschka
Iedereen kent Miljuschka Witzenhausen natuurlijk van haar kookprogramma’s en heerlijke eigentijdse recepten. Ook kan je haar kennen als actrice en voormalig TMF-veejay. De uit oorsprong Amsterdam Witzenhausen heeft onlangs een video gedeeld waarin ze vertelt dat ze enorm verdrietig is. De reden is haar dochtertje, die het allesbehalve makkelijk heeft.

Video

En in die video vertelt ze openhartig over een zware periode waarin ze momenteel zit. De reden? Haar dochtertje lijdt namelijk aan epilepsie. De afgelopen nachten heeft het arme kind aan de lopende band epileptische aanvallen gehad. Daardoor heeft Miljuschka weinig slaap gehad in de afgelopen nachten.
In de video die ze postte barstte ze zelfs in tranen uit. Ze vertelt openhartig over het slaapgebrek waartoe dit heeft geresulteerd:
Het is niet de eerste keer dat Miljuschka openhartig is over haar privéleven. Of ze nou opkomt voor het verkeerde beeld wat wordt geschetst over vrouwen op Instagram, of openhartig vertelt over haar dochtertje. Witzenhausen is een open boek.
0 Reacties