Hilarisch: Sylvie Meis keihard op plek gezet na rare opmerking over social media

BNers
door Roland
vrijdag, 02 september 2022 om 7:44
Meis
Sylvie Meis hebben we helaas nooit eerder kunnen betrappen op een snuggere opmerking. Dat geeft ook niet, want voor sommigen is dat simpelweg niet weggelegd. In de meest recente aflevering van Open Kaart vertelt Sylvie tegen Robbert Rodenburg over het gebruik van sociale media.
De ex-vrouw van voormalig voetballer Rafael van der Vaart heeft duidelijke opvattingen over sociale media. Ze zegt: "Weet je waar ik ook helemaal klaar mee ben?', zegt Sylvie. "Dat Instagram of TikTok is toch alleen maar om te laten zien hoe knap je bent, hoe sexy je bent, hoe hot je bent, mooie kleren je hebt? Ik vind het zo boring."
Hilarisch wordt het als Robbert haar vraagt of ze hier zelf toevallig ook niet aan meedoet. Sylvie geeft toe dat dat inderdaad zo is en zet zichzelf hiermee compleet voor schut.

Opscheppen ongepast

Tsja, en het wordt alsmaar gekker. Opeens begint Sylvie te ratelen over haar liefde voor fashion. Ze wil dat mensen weten dat zij nooit aan 'unboxing op Instagram' zal doen.
Bij 'unboxing' neem je een video op waarin je laat zien hoe je een cadeauverpakking opent om vervolgens het aangeschafte item met je volgers te delen. Behoorlijk kansloos, maar Sylvie doet hier dus niet aan. ''Tuurlijk vind ik het leuk als ik een nieuwe Hermès Kelly of Birkin heb (designertassen, red.), maar ik vind het zo'n show off geworden."
Sylvie vindt dat etaleren van jezelf niet meer past in de huidige tijd waarin "zoveel mensen het niet makkelijk hebben". En dus wil de voormalig TMF-vj niet dat mensen denken dat Sylvie opschept. Maar om dat door te kunnen hebben, wil Sylvie dat je haar echt gaat volgen.

NET BINNEN

fans

Het doek is gevallen: Vitesse verdwijnt na 132 jaar

jun 20, 21:28

Verwoestend nieuws voor supporters van de Arnhemse voetbalclub VItesse. Volgens Voetbal International zal de KNVB aanstaande maandag de proflicentie intrekken. Dit heeft catastrofale gevolgen, want na...

hollywood

Wereldberoemde Hollywood-acteur plots overleden

jun 20, 20:22

De internationale filmwereld verkeert in diepe rouw. Zojuist is bekend geworden dat de wereldberoemde Canadese acteur Donald Sutherland is overleden. Dat meldt zijn zoon. Sutherland is een legende bin...

maxime

Babynieuws in huize Meiland? ''Maxime is zwanger''

jun 20, 18:48

Maxime Meiland heeft nooit geheimzinnig gedaan over haar wens om een derde kind te krijgen. Volgers op Instagram weten het zeker: ''ze is in verwachting!''Momenteel is de familie Meiland per camper aa...

sieneke

Sieneke krijgt genadeklap: 'dakloos en tonnen in de schuld'

jun 20, 14:40

Sieneke zit vuistdiep in de ellende en lijkt de genadeklap te hebben gekregen. De Sha-La-Lie-zangeres zit niet alleen in een vechtscheiding met haar ex-man, maar heeft nu ook de Belastingdienst achter...